1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Masters 2 Reykjavik’te İkinci Günün Sonuçları

VCT Masters 2 Reykjavik’te İkinci Günün Sonuçları
1

Valorant’ın ilk uluslararası resmi turnuvası olan VCT Masters 2 Reykjavik ikinci gün de tamamlandı. İkinci gün maçlarında Avrupa ve Amerika temsilcileri karşı karşıya geldi. Amerika temsilcileri bu karşılaşmalardan galip ayrılan taraf oldu. Merak edilen “Valorant’ta Avrupa mı Amerika mı ?” sorusu da şimdilik yanıt buldu. Ancak turnuva hala devam ediyor ve kaybeden takımların bir şansı daha var.

Team Vikings 2 – 0 X10 Esports

team vikings scaled

İkinci günün ilk maçında Brezilya temsilcisi Team Vikings ile Tayland temsilcisi X10 Esports karşı karşıya geldi. Maçın tamamı başa baş geçti. Tayland temsilcisi X10 Esports gösterdiği performans ile herkesi şaşırttı. İlk harita Icebox 13-11, ikinci harita Ascent ise 14-12 Team Vikings‘in üstünlüğü ile bitti. Böylece Team Vikings kazananlar yarı finalinde Sentinels ile eşleşti. Lower Bracket’a düşen Tayland temsilcisi X10 Esports da Crazy Raccoon ile karşılaşacak.

Version1 2 – 1 Team Liquid

Version1

Avrupa ve Amerika arasındaki rekabetin ilk ciddi sınavında Amerika temsilcisi Version1 ile Avrupa şampiyonu Team Liquid karşılaştı. Birçoklarına göre Team Liquid maçın net favorisiydi. Ancak Version1, oyuna ağırlığını koyan taraf oldu ve maçı 2-1 kazandı.

Maçın ilk haritası Split 20 roundluk uzun çekişmeye sahne oldu. Bu uzun maçın galibi 16-14 ile Team Liquid oldu. Rakibinin seçtiği haritayı kazanarak başlayan Liquid, bir sonraki haritaya büyük avantajla giriyordu. Ancak Ascent’i 13-11 kaybeden Avrupa temsilcisi, mentalini toparlayamadığı Haven haritasında da rakibine 13-4 ile mağlup oldu.

Sentinels 2 – 0 Fnatic

Sentinels
VCT Masters

Günün son maçı erken final denebilecek seviyede bir maçtı. Amerika ve Avrupa’nın iki büyük devinin karşılaştığı maçta gülen taraf 2-0 ile Sentinels oldu.

İlk harita Icebox’ı Sentinels 13-11’lük skorla kazandı. Özellikle ShahZaM’ın olağanüstü performansı Icebox haritasının belirleyici unsuruydu. İkinci harita Haven’da da Sentinels ve Fnatic arasında Icebox haritasında olduğu gibi başa baş geçen mücadele vardı. Ancak günün sonunda gülen taraf 13-10 ile Sentinels oldu ve adını kazananlar yarı finaline yazdırdı. Fnatic ise turnuvaya kaybedenler grubundan devam edecek.

VCT Masters 2 Reykjavik’te yaşanan gelişmeleri, röportajları ve maç sonuçları için bizleri takip etmeye devam ediniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hiçliğedoğ
Hiçliğedoğ
2 yıl önce

Fnatic alır diyenler nerde?