1. Anasayfa
  2. PUBG

KRAFTON, Türkiye için PUBG New State Alfa Testini Duyurdu

KRAFTON, Türkiye için PUBG New State Alfa Testini Duyurdu
0

Oyun için ön kayıt Google Play Store’da 25 milyonu aştı ve test 27 Ağustos – 29 Ağustos tarihleri arasında 28 bölgede gerçekleştirilecek. Apple App Store’da Ön Kayıtlar Ağustos sonunda açılacak.

KRAFTON, Inc. bugün, Asya, Orta Doğu, Türkiye ve Mısır’daki Android ve iOS kullanıcıları için ikinci bir PUBG: NEW STATE Alfa Testi gerçekleştireceğini duyurdu. İkinci Alfa Testi 27-29 Ağustos’ta düzenlenecek. Şirket, Haziran ayında ABD’de gerçekleştirilen ilk Alfa Testinin başarısının ardından ikinci Alfa Testinin ölçeğini genişletiyor. Bu Alfa Testine katılmaya uygun olanlar ve katılmak isteyenler, 23 Ağustos’a kadar https://newstate.pubg.com adresinden başvurabilirler.

PUBG NEW STATE Alfa Testi Tarihleri

  • Alfa Testi Başvuru Süresi: 9 Ağustos (04:00 UTC) – 23 Ağustos (2:59 UTC)
  • Seçilen Alfa Testi Katılımcılarının Duyurusu: 26 Ağustos (2:00 UTC)
  • Ön İndirme Dönemi: 26 Ağustos (02:00 UTC) – 27 Ağustos (5:00 UTC)
  • Alfa Testi: 27 Ağustos (5:00 UTC) – 29 Ağustos (11:00 UTC)

İkinci PUBG: NEW STATE Alfa Testi Bölgeleri:

  • Asya: Güney Kore, Japonya, Hong Kong ÖYB, Makao ÖYB, Çin Taipei, Tayland, Filipinler, Kamboçya, Endonezya, Singapur, Malezya, Sri Lanka, Myanmar, Maldivler, Laos, Nepal
  • Orta Doğu: Lübnan, Bahreyn, Suudi Arabistan, Arap Emirlikleri, Yemen, Umman Ürdün, Irak, Katar, Kuveyt
  • Diğer: Türkiye, Mısır

KRAFTON, PUBG: NEW STATE‘in 25 milyon Google Play Store ön kayıt sayısını geçtiğini açıkladı ve ayrıca iOS kullanıcıları için Apple App Store’da Ağustos ayı sonunda ön kayıtları açmaya hazırlandıklarını duyurdu.

Alfa Testi sırasında oyuncular, fütüristik bir 8×8 harita olan Troi’ye adım atabilecekler. Haziran ayındaki ilk Alfa Testinden bu yana oyunda yapılan önemli iyileştirmeleri deneyimlemenin yanı sıra, oyuncular ayrıca farklı oynanış özelliklerini keşfedebilecekler ve PUBG: NEW STATE bu yıl ilerleyen bir dönemde yayınlanmadan önce, 2051 yılındaki PUBG Evreninin bir bölümünü ziyaret edebilecekler.

Battle Royale türünün öncüleri ve PUBG: BATTLEGROUNDS‘un yaratıcıları PUBG Studios tarafından geliştirilen PUBG: NEW STATE, 2021’de Android ve iOS’ta oynaması ücretsiz bir deneyim olarak piyasaya sürülecek. PUBG: NEW STATE, PUBG: BATTLEGROUNDS‘un orijinal Battle Royale deneyimini yeniden yaratıyor ve bu deneyim onu mobil cihazlarda en gerçekçi battle royale oyunu haline getiriyor. Oyun ve yaklaşan Alfa Testi hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen www.newstate.pubg.com adresini ziyaret edin

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments