1. Anasayfa
  2. PUBG

PUBG: NEW STATE Türkiye Lansman Partisi Gaming in Turkey İş Birliği ile Düzenlendi

PUBG: NEW STATE Türkiye Lansman Partisi Gaming in Turkey İş Birliği ile Düzenlendi
0

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de erişime açılan oyunun lansmanı eğlence ve aksiyon dolu oyunlar ile birbirinden değerli ödüllerin sunulduğu PUBG: NEW STATE Türkiye Lansman Partisi’nde Gaming in Turkey organizasyonu ile gerçekleşti.

NEW STATE Türkiye Lansman Partisi Gaming in Turkey

Battle royale heyecanını artıran organizasyon

Son yıllarda oyun severlerin vazgeçilmezi haline gelen battle royale oyun türünün en önemli temsilcisi, PUBG: NEW STATE ile hayatta kalma mücadelesini geleceğe taşıyor. Mobilde yeni nesil battle royale deneyimi sunan PUBG: NEW STATE, 2051 yılının dünyasında yer alan, Troi isimli yepyeni bir şehirde geçiyor. Heyecanla beklenen oyunun erişime açılması ülkemizde, oyun ve espor ajansı Gaming in Turkey’inin birliği ile düzenlenen benzersiz etkinliklerle gerçekleşti.

heyecan dolu pubg new state turkiye lansman partisi gaming in turkey is birligi ile duzenlendi 2

İş birliği kapsamında düzenlenen etkinlikler, oyun tutkunlarına eşsiz bir heyecan yaşattı. 11 Kasım 2021 Perşembe günü erişime açılan oyun için yapılan kutlamaların ilki, internetin sevilen ismi Reynmen’in oyuna özel olarak hazırladığı “Gel Kurtar” isimli şarkısı ve müzik klibinin oyun ile aynı anda yayınlanması oldu. Bu özel şarkıya ve Gaming in Turkey’in iş birliği kapsamında düzenlediği prodüksiyon ile çekimleri tamamlanan müzik klibine PUBG: NEW STATE’in Youtube kanalından erişilebiliyor.

heyecan dolu pubg new state turkiye lansman partisi gaming in turkey is birligi ile duzenlendi 3

Eşsiz eğlence, benzersiz ödüller

Gaming in Turkey ve PUBG: NEW STATE iş birliği ile düzenlenen eğlence ve aksiyon dolu PUBG: NEW STATE Türkiye Lansman Partisi birbirinden eğlenceli etkinlikler ve ödüller vardı. Enis Kirazoğlu ve Eda Sakızoğlu’nun sunuculuğunu gerçekleştireceği lansman partisinde heyecan ve mücadele keyfi aynı anda yaşandı. Uras Benlioğlu, Doğan Kabak, Barış Bra, Tamer Yeşildağ, Tolunay Ören, Emrecan Önal, Burak Oyunda ve Fırat Sobutay gibi Türkiye’nin sevilen influencerların konuk olduğu partide birbirinden eğlenceli anlar yaşandı.

PUBG: NEW STATE Türkiye Lansman Partisi’nde özel olarak hazırlanan etkinlikler, oyunlar, sohbetlerin yanı sıra oyundan özel görüntüler de izleyicilerle paylaşıldı. Lansman partisinin bir diğer önemli konuğu da Reynmen oldu. Reynmen, hem kendisi ile ilgili merak edilen soruları yanıtladığı keyifli bir sohbet gerçekleştirdi hem de oyun için hazırladığı “Gel Kurtar” şarkısı için muhteşem bir performans sergiledi.

heyecan dolu pubg new state turkiye lansman partisi gaming in turkey is birligi ile duzenlendi 4

PUBG: NEW STATE’in Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanan lansman partisinin izleyicileri sevdikleri influencerlar ile oyunun açılış heyecanına ortak olurken birbirinden değerli ödüller kazanma şansı da elde etti. Bu benzersiz etkinliği ve en eğlenceli anları PUBG: NEW STATE’in Youtube kanalı üzerinden izleyerek tekrar yaşayabilir, mobilde yeni nesil battle royale heyecanı PUBG: NEW STATE’i Google Play ve App Store’dan buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

heyecan dolu pubg new state turkiye lansman partisi gaming in turkey is birligi ile duzenlendi 5

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments