1. Anasayfa
  2. PUBG

Güncelleme 14 2 ile Tavuklar PUBG BATTLEGROUNDS’a Akın Ediyor

Güncelleme 14 2 ile Tavuklar PUBG BATTLEGROUNDS’a Akın Ediyor
0

Güncelleme, yeni oyun içi silahlar ve oyunculara “Yere Yıkılmış Durumda Yüzme” durumundayken daha fazla geçiş seçeneği sunmanın yanı sıra, eğer tehlike sezerlerse düşmanlara bir oyuncunun konumunu belli eden tavukları da tanıtıyor.

Bu reklam alanını aktif et!

PUBG: BATTLEGROUNDS’u için en son güncelleme PC’de 3 Kasım tarihinde ve konsollarda 11 Kasım tarihinde yayınlandığında oyuncular, menzildeki düşmanlarla etkileşim için kullanılan Taego’ya özel Havan Topu ve düşmanları “körleştirmek” için kullanılabilecek sis bombaları fırlatan M79 dahil olmak üzere birkaç yeni silahı test edebilecekler.

Yama, Taego haritasında yeni ve etkileşimli tüylü yaratıkları tanıtacak: Tavuklar! Tavuklar, oyuncuları en yoğun savaşlar boyunca bile eğlendirmek için tasarlanmış olsalar da,oyuncuların konumlarını yakındaki düşmanlara belli edeceklerinden, onlarla karşılaştıklarında dikkatli olmaları gerekir.

Bu kadarla da sınırlı değil – Güncelleme 14 2’nin geniş özetini aşağıda inceleyebilirsiniz:

Yeni Silah: Havan Topu: Yeni Taego silahı olan Havan Topu, çatışma durumlarında kolaylıkla kullanılır fakat yeterli isabetliliğe ulaşmak için çok pratik yapmak gerekebilir. Öncelikle, oyuncuların hedef uzaklığını ve tahmini hareket rotasını hesaplayabilmesi gerekir. Yetenekli oyuncular, el bombalarının ulaşamadığı yükseltilerin arkasına veya belirli alanları savunurken bununla saldırabilecekler.

Yeni Silah: M79 Sis Bombası Atıcısı: Yeni M79, uzun menzillerde hızlıca sis perdesi çekebilmek için yaratılmış bir sis bombası atıcısıdır. Oyuncular düşmanları kör edebilirler, yere düşmüş takım arkadaşlarını koruyabilirler veya kaybetmekte oldukları bir çatışmadan kahramanca geri çekilebilirler!

Yeni Özellik – Yere Yıkılmış Durumda Yüzme: Oyuncuların suyun içindeyken hayatta kalma şanslarını arttırmak için, oyun Yere Yıkılmış Durumda Yüzme özelliğini destekliyor. Daha önceden, suyun içindeyken yere yıkılan bir oyuncu, yere yıkılma aşamasını atlayarak hemen ölüyordu. Bu sebeple derin sular geçilmesi tehlikeli bir bölgeydi. Artık oyuncular, kıyıya yüzüp takım arkadaşları tarafından canlandırılma imkânı sunan yavaş yüzme durumu “Yere Yıkılmış Durumda Yüzme” aşamasına girecekler.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments