1. Anasayfa
  2. CS:GO

Retake ve Execute Sunucuları


0

Retake ve Execute sunucularında pratik yapmak, ısınmak faydalı olabilir. Maçta bomba kurulduktan sonra CT veya T iseniz ne yapmanız gerektiğini ve adamların genellikle nerde spot aldığını bu sunucularda bol bol oynayarak kavrayabilirsiniz. Ama yine Türkiye şartları dolayısıyla Faceit’te 70 ping ortalama ile oynadığınız için yabancı Execute veya Retake sunucularını tercih edin. Çünkü 20 ping ile yani Türkiye sunucularında oynayıp maçta 70 ping ile oynamak büyük farklılıklar ortaya çıkarır.

Dilerseniz Türkiye sunucularında düşük pingle de oynayabilirsiniz ama maçta hangi pingi alıyorsanız onla ısınmanızı öneririm. Sürekli ESEA platformunda düşük pingle maç atıyorsanız yabancı sunucularda yüksek pingle oynamanıza gerek yok.

Bu sunucular aim ve pozisyon alma becerinizi ciddi anlamda geliştirebilir. Deathmatch oynamaktan sıkılırsanız bu sunucularda oynamak eğlenceli ve öğretici olabilir. Size benim de oynadığım yabancı Execute ve Retake sunucularından birer tane tavsiye edebilirim.

RetakeEU Sunucusu : 185.112.157.214:27125

Execute Sunucusu : 109.230.215.14:27023

Merhaba ben Tolgahan. 19 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. Çocukluğumdan beri cs oynuyorum yani sadece cs değil her türlü oyunu oynadım. Cs tabi ağır bastı ve oyunda elimde olan imkanlarla iyi bir aşama kaydettiğimi düşünüyorum. Oyunda ki bilgilerime gelicek olursak 6.000+ saat oyun sürem var rankım global faceit 10 levelim. Bir çok takımda in game leader yani oyun içi lider olarak görev yaptım. Sizlere edindiğim tecrübeleri aktarmak için burdayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments