1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shroud, VCT’ye Katılmayı Planlıyor!

Shroud, VCT’ye Katılmayı Planlıyor!
0

Ünlü Twitch yayıncısı Michael ‘shroud‘ Grzesiek, gelecekteki Valorant Şampiyonlar Turu Açık Elemeleri’nde rekabetçi arenaya geri dönmek istiyor! Eski CS:GO takım arkadaşlarını da takımında görmek isteyen Shroud, fikirlerini geçtiğimiz günlerde yaptığı canlı yayında açıkladı.

Twitch yayıncılarının önde gelen isimlerinden olan Shroud’ın fanları da, kendisinin rekabetçi arenaya dönmesini istiyor. Eski Cloud9 oyuncusu, diğer yayıncılar ile birlikte takımlar kurup, farklı turnuvalarda da yer almıştı. Hatta “Old Guys Club” CS:GO takımı, Major’e katılmak için hak kazanmaya oldukça yaklaşmıştı.

Shroud’un Valorant Kadrosunda Kimler Yer Alacak?

Eski takım arkadaşlarından bazılarının da Valorant’a geçmesi ile birlikte fanlar, Shroud’un da profesyonel arenaya dönmesini bekliyor. Kanadalı yayıncı, bir sonraki VCT Kuzey Amerika açık elemelerine katılacağını, ve kadro için düşündüğü birkaç isim olduğunu belirtti. Şimdilik aklındaki isimler, uzun süredir dereceli oyun ikilisi olan Jordan “n0thing” Gilbert ve Sean ‘Seangares’ Gares -ancak Seangares bir organizasyon altında oynadığı için katılamayabilir.

Shroud

Shroud, 3 Temmuz’da yaptığı yayınında, önceki duyurusuna dönerek Valorant’ın en yeni ajanı KAY/O‘nun elemelerdeki yasağı kalktığında turnuvada yer alacağını doğruladı ve “KAY/O olarak etrafta koşuşturup ortalığı sindireceğim” dedi.

Ayrıca shroud, CS:GO Major galibi Tarık ‘tarik‘ Çelik’in derleme ekibine katılma olasılığı olduğunu da dile getirdi. En son Evil Geniuses için oynayan CS:GO yıldızının, içerik oluşturma için rekabetçi oyundan çekilmesinden beri Valorant’a geçiş yapacağı söyleniyordu.

Shroud’un kurmak istediği kadroyu tamamlayıp tamamlayamayacağı henüz belli değil, ancak hala kadroyu planlama yapmak için biraz zamanı var. Bir sonraki açık eleme 22 Temmuz’da başlayacak ve 25 Temmuz’a kadar sürecek. Elemede başarılı olursa, Shroud ve ekibi 50.000 dolarlık ödül havuzuna sahip Challengers 2 etkinliğine, resmi takımların yanında katılabilecek.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments