1. Anasayfa
  2. Diğer

Steam’in Büyük İndirimleri

Steam’in Büyük İndirimleri
0

Oyun oynamanın oldukça zorlaştığı ülkemizde mümkünse ücretsiz oyunlar, onun dışında da büyük indirimli oyunlar hepimizin ilgi konusu. Gelin sizlerle Steam’in kısa süreliğine de olsa özel fırsatlı oyunlarına bakalım.

Euro Truck Simulator 2

1680x1050 A1 1

Steam fiyatı 39,00 TL olan oyun şu an 2 Kasım’a kadar %75 indirim ile 9,75 TL. Dünyada milyonlarca kişi tarafından zevkle oynanan bu oyun ülkemizde de oldukça beğeniliyor. Yılların eskitemediği ve gelen yeni modlarla zenginleşen bu oyunu kaçırmamanız için başka bir sebep istiyorsanız onlardan biri ise gerçekçi bir oynanış sunması. Bu listesinin bir sıralamaya bağlı kalmadığını belirtmek istiyorum :)

Far Cry 5

far cry 5 co op tarafinda uzdu

Steam platformunda fiyatı 269 TL olan Far Cry 5 pahalı diyebileceğimiz oyunlardan birisi aslında. Far Cry serisinin çok baydığını ve her oyununda aynı şeyleri oynadığımızı düşünsem bile bu oyunu eklemek istedim. Yüksek bir indirim ile alınabilinir bir duruma gelmiş durumda oyun. Peki indirimli fiyatı ne kadar? %80 indirimle bize sunulan oyun şu an 53,80 TL. Yine indirimin geçerlilik süresi 2 Kasım’a kadar devam etmekte.

Don’t Starve Together

Don’t Starve Together bulunduğu türün en iyi ve tatlı oyunlardan biri aslında. Ardı arkası kesilmez zorluklarla dolu bir dünyada hayatta kalma üzerine kurulmuş olması ve bunu resimdeki grafiklerle süslemesi hoş bir özellik gibi. Garip yaratıklar, tehlikelerle ve sürprizlerle dolu bu oyunu arkadaşlarınızla oynama şansınız da var. Belki de en keyif verici özellik bu olsa gerek. Normal fiyatı 24 TL olan oyun %66 indirim ile şu an 8,16 TL. Kaçırmadan almanızı ve arkadaşlarınızla oynamanızı tavsiye ediyorum.

Far Cry Primal

Biraz önce bahsettiğim nedenler çoğu Far Cry oyununda olsa bile bence bu genellemeyi kıran oyunlardan birisi Primal. Sunduğu farklı ortam, zaman ve doğal çeşitlilik ile hiçbir Far Cry oyununa benzememesi benim gözümde ayrı bir yere taşıyor bu oyunu. Bu oyun ile birlikte Taş Devri’ni, acımasız bir tabiatı ve vahşi bir dünyayı doruklarına kadar yaşayacağınıza eminim. Gel gelelim oyunun fiyatına… Genel fiyatı 225 TL olan oyunumuz %75 indirim ile 56,25 TL. Oyun oynamak için ayırdığınız paranız varsa ve Single Player modunda farklı bir tecrübe yaşamak istiyorsanız bu oyunu kütüphanenize eklemenizi tavsiye ediyorum.

Hide And Seek

Listeyi biraz daha ucuz ve tuhaf bir oyunla bitirmek istiyorum. Aslında tuhaf demeye çok gerek yok. Bir nevi saklambaç oynuyoruz çünkü. Bu oyunda Arayanlar ve Saklananlar olarak 2 takım var. Arayanlar en kısa sürede Saklananları bulmalı Saklananlar ise yakalanmamalı. Saklananlar ayriyeten harita üzerinde bulunan farklı nesnelere dönüşüp saklanabilirler. Bahsettiğimiz bu oyun 2,10 TL ve %25 indirim ile 1,57 TL’ye düşmüş durumda. Alın ve arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirin.

Artan oyun ve bilgisayar fiyatları ile her geçen gün oyuncu olmanın zorlaştığı ülkemiz de sizleri düşünmeye devam edeceğiz. İlerleyen zamanlar daha düşük sistem gereksinimi isteyen ve daha ucuz oyunlara yer vereceğiz. Beklemede kalın ve Espor Gazetesi okumaya devam edin.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments