1. Anasayfa
  2. Espor

Team Liquid Hans Sama’yı Satın Alacak!

Team Liquid Hans Sama’yı Satın Alacak!
0

Kuzey Amerika ligi LCS takımlarından Team Liquid, Avrupa ligi LEC takımlarından Rogue‘un nişancısı Hans Sama‘yı satın alacak.

Bwipo‘nun Fnatic’ten ayrılacağı ve Team Liquid’e üst koridor oyuncusu olarak katılacağının söylentileri geçtiğimiz ayda yayılmaya başlamıştı. Buna ek olarak Bjergsen, emeklilikten geri dönüp TSM dışında başka bir organizasyona katılmak istediğini söylemişti. Mevcut söylentilere göre Bwipo ve Bjergsen, Team Liquid’in yeni oyuncuları olacak.

Team Liquid’in mevcut kadrosundaki orta koridor oyuncusu Jensen‘in kontratı Kasım 2023’te bitecek. 2018’in Kasım ayından beri Team Liquid bünyesinde oynayan Jensen’in kontratı bitmeden takımdan ayrılacağı düşünülüyor. Travis Gafford yaptığı bir yayında Jensen’in Evil Geniuses‘e transfer olacağını söyledi.

Hans Sama NA yolcusu!

Kasım 2019’da Rogue’a transfer olan Hans Sama, LEC 2021 bahar mevsiminde finale kadar çıkmış ancak 2-0 önde olduğu seriyi 3-2 kaybederek kupaya veda etmişti. Yaz mevsimi lig aşamasını birinci sırada bitiren oyuncu, playofflarda yarı finale kadar yükselmiş ancak Fnatic‘e kaybederek kupaya veda etmişti. Yine de Worlds 2021‘e katılan oyuncu, grup aşamasının A grubuna (diğer adıyla ölüm grubu) düşmüş ve DWG KIA ile FunPlus Phoenix ile eşleşmişti. Grubu 3. sırada kapatan oyuncu da playofflara çıkamadan turnuvadan elenmişti.

Sözleşmesi Kasım 2022’ye kadar devam eden Hans Sama, söylentilere göre Team Liqud’in radarına takıldı. Hans Sama’yı satın alacak olan Team Liquid, destek rolüne de TL akademi takımından Eyla‘yı alacak. Eyla’nın transferi, CoreJJ’in yeşil kartının zamanda çıkıp çıkmamasına bağlı.

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments