1. Anasayfa
  2. TFT

Teamfight Tactics Rising Legends Duyuruldu

Teamfight Tactics Rising Legends Duyuruldu
0

Riot Games, takım kurma üstüne kurulu PvP strateji oyunu TeamfightTactics için Teamfight Tactics Rising Legends: Gizmosand Gadgets adında yeni bir rekabetçi etkinliği duyurdu.

2021’in kasım ayından 2022’nin mart ayına kadar sürecek ve GGTech Entertainment tarafından yürütülecek bu turnuvada, EMEA bölgesinden oyuncular 43.000 € değerindeki ödül havuzundan paylarını almak için mücadele edecek.

Yeni Cihazlar ve Buluşlar seti üstüne kurulu olan bu yarışmada, oyuncular oyun içindeki dereceli karşılaşmalarda ya da Golden Spatula Cup turnuvalarında puan toplayarak EMEA Finalleri’ne kalmaya çalışacak. Ayrıca düzenlenen yerel turnuvaların neticesinde, yerel ve ülke bazlı bir etkinlik olan TFT Rising Legends Superbrawl gerçekleşecek.

Tüm Teamfight Tactics Rising Legends etkinliği boyunca 32 oyuncu bölge finallerine yükselecek.

  • Golden Spatula Cup Turnuvaları:Aralık, ocak ve mart aylarında üç turnuva düzenlenecek. Oyuncular dereceli oyunlar ya da ilgili açık elemelere katılarak turnuvalara katılma şansı elde edecek.
  • Rising Legends Superbrawl: Bu 8 bölgeden oluşan turnuvada her bir bölge 2 oyuncu tarafından temsil ediliyor ve oyuncular onları EMEA Finalleri’ne götürecek 2 bileti ceplerine koymak için mücadele ediyor.
  • Rising Legends EMEA Finalleri: Bu etkinlikte EMEA bölgesinin en iyi oyuncuları karşı karşıya gelerek TFT Dünya Şampiyonası’ndaki 4 koltuktan birini kazanmak için yarışacak.

Tüm TFT heyecanı, TFT resmi Twitch kanalından İngilizce olarak yayınlanacak: twitch.tv/teamfighttactics. 

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments