1. Anasayfa
  2. İnceleme

Türk Yapımı Clonizer İncelemesi!

Türk Yapımı Clonizer İncelemesi!
0

Tatlı grafikleri ve rogue-like temasıyla GİST fuarında ilgimi çeken Clonizer fuarda gördüğüm en potansiyelli oyunlardan biriydi. Deck builder tarzındaki oyunlara çok ilgi duymamama rağmen hem fuarda hem evde demosunu oynadığımda çok keyif verdi.

ss ae03e3fef1c1c2fae450a5302a6994a165de00e2

Oyunumuzdaki ana fikir gemimizle uzayda ilerlemek ve gezegenlerdeki görevlerimizi tamamlamak. Uzayda farklı rotaları kullanarak gezebiliyoruz. Bu rotaların her oynayışta değişmesi oyuna çeşitlilik katsa da gezegenlerdeki görevler (en azından şimdilik) çok benzer ve bu sebeple Soul Knight, Brotato, West of Dead gibi rogue-like türünün diğer örnekleri kadar yeniden oynanabilirliği olduğunu düşünmüyorum Clonizer’ın. Tabi bir deck builder oyununu aksiyon dolu oyunlarla karşılaştırmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama oynanışa farklı kartlardan başka çeşitlilik katacak bir şeylerin olması gerektiğini düşünüyorum, en azından demoda böyle bir şeyle karşılaşamadım. Belki de benim kart oyunlarına alışık olmayışımdandır bilmiyorum.

ss 909deefdae3b6afab1441c24361802be42d90693

Oynanışı bir tık daha çeşitlenmiş bir Clonizer, rogue-like deck builder türünün EN İYİ örneklerinden biri olabilecek potansiyele sahip. Juicy Plume ekibinde de bu profesyonelliği görebildiğim için umutlarım yüksek. Oyunun çıkış tarihi için 2024 denmiş, kesinlikle takipte olacağım.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments