1. Anasayfa
  2. Espor

Uzi Neredeyse iG ‘ye Transfer Olacaktı

Uzi Neredeyse iG ‘ye Transfer Olacaktı
0

Pek çok League of Legends hayranı, süperstar ADC Uzi ‘nin 2020 Summer Split için Invictus Gaming’e gidebileceğini hayal edemezdi. Fakat iG’nin eski ADC oyuncusu West, böyle bir süper takımın neredeyse gerçek olacaktı iddaasını öne sürdü.

West ‘in yeni bir canlı yayını sırasında bu açıklama Korizon Esports ‘un çevirmeni tarafından klip alındı. Bir twitter kullanıcısı olan iCrystalization tarafından Ingilizceye çevirildi. West, “The Eternal God” olarak anılan Uzi ‘nin emekli olmaya karar vermesinden önce sezon başında neredeyse iG kadrosuna dahil olacağını söyledi. Eğer Uzi emekli olmayı hiç düşünmeseydi bugün yüksek ihtimal kendisini, yine kendisi gibi dünya starı olarak bilinen top lane oyuncusu “TheShy” ve yine dünyanın önde gelen mid oyuncularından biri olan “Rookie” ile birlikte izleme fırsatımız olacaktı.

LPL ‘de 7. Haftanın sonuna yaklaşılırken iG 8G-3M ıstatistik ile şu anda 4. Sırada yer alıyor.

Uzi olsaydı belki daha farklı bir puan tablosu görebilirdik. iG; Uzi, TheShy ve Rookie ile adeta yıldızlar geçidine dönmenin kıyısından döndü. Belki de bu ekip ile LPL kupasını hatta ve hatta Worlds şampiyonluğuna isimlerini birer kez daha yazdirabilirdi. Tabii hepsi bir varsaymdanve bir hayalden ibaret. Uzı eşitli sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi. Haziran ayının ilk haftasında göz kamaştırıcı League Of Legends kariyerine, sevenlerine ve dünyanın pekçok bölgesindeki taraftarlarına veda ederek emekliliğe ayrıldı.

https://youtu.be/mzlS-i_xZNw

Uzi Neden Ayrıldı?

Uzi , uzun çalışma saatleri nedeniyle kol, omuz ve bacak ağrılarıyla birlikte kronik stress ve obezite sorunları yaşıyordu. Nike ile yaptığı bir röportajda, doktorun ona kollarını 40-50 yaşındaki insan kollarından farksız olduğunu söylediğini aktardı. Kariyeri boyunca 3 LPL kupası ve MSI şampiyonluğu da dahil olmak üzere pekçok kupa kaldırmasına rağmen Worlds Şampiyonası ödülü olan Summoner’s Kupası‘nı hiç başının üstüne kaldıramadı… Ancak Uzi , her zaman League Of Legends’in gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olarak anılmakla kalmayıp döneminin tartışmasız en iyi ADC’si ünvanını asla kaybetmeyecek bir efsane olarak kalmaya devam edecek.

The Eternal God “…

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments