1. Anasayfa
  2. VALORANT

SKYE, VALORANT Öncü Ajanı

SKYE, VALORANT Öncü Ajanı
0

SKYE

skye

VALORANT‘a Avustralya’dan katılan SKYE, beraberinde getirdiği vahşi hayvan ordusuyla birlikte çatışmayı iyiden iyiye kızıştırıyor. Düşmana ayak bağı olan hayvanları ve takım arkadaşlarını iyileştirme yetisiyle, takımının gücünü pekiştiriyor ve takımdaki herkesi kolluyor.

E- Kılavuz Işık

Bir şahin figürü KUŞAN. Şahini ileri göndermek için ATEŞ ET. Şahini nişangâhının baktığı tarafa yöneltmek için ATEŞ TUŞUNU BASILI TUT. Şahini havada uçarken kör edici bir bombaya çevirmek için yeteneği TEKAR KULLAN; bu özellik menzili veya görüş hattı içinde bir düşman olup olmadığını doğrular.

Özel YetenekEtki SüresiKullanma SüresiOyun içi ÜcretiAdeti
E- Kılavuz Işık1-3 Saniye2.5 saniye2502

Q- Av Peşinde

Bir Tazmanya kaplanı figürü KUŞAN. Avcıyı gönderip onu kontrol etmek için ATEŞ ET. Hayvanı kontrol ederken birden ileri atılarak sarsıcı bir patlamaya sebep olmak ve doğrudan isabet alan düşmanlara hasar vermek için ATEŞ ET.

Özel YetenekKullanma SüresiHasar MiktarıOyun içi ÜcretiAdeti
Q- Av Peşinde 6 Saniye302501

C – Doğanın Şifası

İyileştiren bir figür KUŞAN. Şifa gücünü odaklayarak menzil içinde ve görüş hattındaki takım arkadaşlarını iyileştirmek için ATEŞ TUŞUNU BASILI TUT. Bu yetenek, şifa gücü tamamen tükenene kadar birden fazla kez kullanılabilir. Skye kendisini iyileştiremez.

Özel Yetenekİyileştirme MiktarıHasar MiktarıOyun içi ÜcretiAdeti
C- Doğanın ŞifasıToplamda 100
Sağlık Puanı
Saniyede 20
Sağlık Puanı
2001

X – İzsürenler

Bir İzsüren figürü KUŞAN. En yakındaki üç düşmanın peşine düşecek üç tane İzsüren göndermek için ATEŞ ET. Bir İzsüren hedefine ulaştığında, hedefin görüşünü kısıtlar.

Özel YetenekDüşmanı
Arama Süresi
İzsürenlerin
Canı
Oyun içi ÜcretiAdeti
X- İzsürenler15 Saniye150 Sağlık
Puanı
7 Küre1

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments