1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Turnuvalarında En Çok Para Kazanan Oyuncular

Valorant Turnuvalarında En Çok Para Kazanan Oyuncular
0

Valorant, Riot’un CS: GO’ya rakip olarak piyasaya sürülmesinden beri büyük bir kişisel oyuncu ve espor oyuncusu kazandı. Taktiksel FPS unvanını kazanmak olan Riot, League of Legends kadar büyük olabilmek için çalışıyorlar. Piyasa nabzı kesinlikle böyle görüneceğinden emin gibi görünüyor.

Birçok FPS oyuncusu Valorant’a geçiş yaptı ve espor takımlarında aktif olarak yer alıyorlar. CS: GO, Overwatch, Fortnite ⁠— PUBG ve Siege oyuncuları bile yeni Riot kervanına katıldı. Riot, güçlü bir rekabet ortamını destekleme geçmişine sahip ve diğer geliştiriciler ve oyunlarda hayal kırıklığına uğramış oyunculara bir şans daha veriyorlar.

Valorant Kuzey Amerika’nın En Çok Kazananı Wardell

wardell
Wardell, NA Valorant’ın zirvesinde kendisine bir isim yaptı.

Açıkçası, Valorant’ın varlığı birkaç ay olmasına rağmen, kimin kesinlikle en iyi olduğunu belirleyebileceğimiz büyük bir uluslararası turnuva olmadı. Bununla birlikte, kendi bölgelerinde en çok para ödülünü kimin kazandığına bakmak, bir miktar güç sıralaması oluşturabilir.

Oyunun lansmanından bu yana birçok Valorant Ignition Series etkinliğinde milyonlarca dolar oyunculara dağıtıldı. Bu, en çok, bireysel ödül havuzlarının 50.000 $ ‘ın üzerinde olduğu Avrupa ve Kuzey Amerika’da göze çarptı.

https://esporgazetesi.com/allied-esports-odyssey-sampiyonu-g2-esports/

Sahnenin zirvesine erken yerleşen takımlar, galibiyete baskın olan takımlardır. Kuzey Amerika’da bu TSM ve Avrupa’da bu G2 kadrosu.

Temel Jett oyuncusu Matt ‘Wardell’ Yu liderliğindeki TSM, Kuzey Amerika’daki turnuvaların çoğunu kazandılar. İlk Ignition Serisi etkinliğini – T1 karşılaşmasını kazandılar. FaZe Clan Invitational’ı da evlerine gönderdiler ve PAX Arena Invitational’ı 3-4. sırada tamamladılar. Kaybettiklerinden daha fazlasını kazandılar ve bu da oyuncularının en tepede güzelce oturmasına neden oluyor.

Ancak, onları geride bırakan bir takım var ve bu da Avrupa Ekibi; G2. İlk günden beri Avrupa sahnesine sıkı sıkıya yerlerini koruyorlar. Girdikleri tek bir turnuvayı bile kaybetmediler – Vitality European Open, WePlay’i kazandılar! Invitational, Mandatory.gg Cup ve Allied Esports Odyssey.

Ardiis
Eski CS: GO oyuncusu Ardiis, şu anda en çok kazanan Valorant profesyoneli.

Ardis ‘ardiis’ Svarenieks, Fish123’te geçirdiği zaman nedeniyle Oscar ‘mixwell’ Canellas’ı geride bırakarak kazanç kurulunun tepesinde oturuyor. Letonyalı yıldız, Avrupalı ​​rakiplerine atlamadan önce şimdiki Team Liquid kadrosunda hesaba katılması gereken bir güçtü ve sadece daha fazla etkinliğe katılarak tacı en yüksek kazançlı Valorant oyuncusu olarak aldı … şimdilik.

Valorant Ignition Serilerinde En Çok Para Kazanan 10 Oyuncu

Yine de ilk 10’yi merak ediyorsanız, sizin için hazırlanan bu listeyi her etkinlikten sonra periyodik olarak güncelleyeceğiz.

SıralamaAdıÜlkesiKazancı
1ardiisLitvanya$19,903.77
2mixwellİspanya$17,079.58
3DroneAmerika$17,010.00
4reltuCAmerika$17,010.00
5WardellKanada$17,010.00
6SubrozaKanadar$16,010.00
7davidpBelçika$16,563.62
8pythİsviçre$16,139.49
9hazedAmerika$15,910.00
10patitekPolonya$13,439.18
Valornat Ignition Serisinde En Çok Para Kazanan 10 Oyuncu

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments