1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Yeni Ajanı Yoru’nun Özellikleri

Valorant Yeni Ajanı Yoru’nun Özellikleri
Yoru
0

Geçen yıl Riot Games, Valorant’a her yıl altı yeni ajan getirmeyi planladıklarını duyurmuştu. Valorant Bölüm 2 Kısım 1 çok yakın sürede gelecek olmasından dolayı herkes için yeni ajanın nasıl bir karakter olacağı merak konusu oldu. Bugün Reddit üzerinden paylaşılan video ile beraber yeni ajan Yoru ‘nun yeteneklerinin gösterildiği bir video paylaşıldı.

Henüz Riot Games tarafından yeni ajan hakkında resmi bir bilgi paylaşılmamış olsa da sızdırılan bilgilere dayanarak ajan Yoru’nun görüntüsü şu şekilde ;

ajan yorunun goruntusu

Yoru’nun Yetenekleri

Z Yeteneği (2 tane): Sahte ayak sesi oluşturur. Mouse 1 (Ateş etme tuşu) basarsanız ileriye doğru dümdüz gider. Mouse 2 (zoom açma tuşu) basarsanız sabit bir şekilde durur ve F tuşuna bastığınızda dümdüz ilerlemeye devam eder.

X yeteneği (2 tane) : Flash atar. Mouse 1’e basarak fırlatabilirsiniz. Zeminden, duvarlardan sekebilme özelliğine sahiptir.

C yeteneği : Işınlanmanızı sağlar. C tuşuna basarak sabit bir yerde durdurabilirsiniz. Mouse1 tuşuna basarak yeteneğin ileriye doğru gitmesini sağlayabilir ve Mouse2 tuşuna basarak giden yere ışınlanabilirsiniz.

Q (Ulti) yeteneği : Mouse1 tuşuna basarak aktif edebilirsiniz. Ulti süresi boyunca görünmez ve hasar almaz olursunuz. (Tahminen ulti süresinde görünmeseniz bile duyulabilirsiniz.)

Yoru Yayınlanma Tarihi

Valorant yeni ajanının 12 Ocak 2021’de yapılması planlanan Valorant Bölüm 2 Kısım 1‘de yayınlanacak.

Yayınlanan bu sızıntı ile beraber, yakın bir zamanda Riot’un Yoru hakkında resmi bir duyuru yapması tahmin ediliyor.

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments