1. Anasayfa
  2. VALORANT

VALORANT GO! Vol. 2 Skin Paketi Geliyor!

VALORANT GO! Vol. 2 Skin Paketi Geliyor!
0

Bugün erken saatlerde ValorLeaks Twitter hesabı üzerinden sızdırılan VALORANT GO! Vol. 2 skin seti, daha sonra Riot’un resmi hesapları tarafından da duyuruldu.

Valorant’ın ikinci animeden esinlenilmiş setinin silahları Klasik, Ares, Vandal ve Operatör olacak. Ayrıca setin içinde yeni bir kelebek bıçak da var. Vol. 1 setine benzer stilde hazırlanan silahların üzerindeki ajanlar ise, Klasik için Viper, Ares için Raze, Vandal için Phoenix ve Operatör için Sova olacak. Kelebek bıçak ise bu sefer bir tarak görünümüne sahip, ve Yoru’nun “Geri Al” sinematiğinde kullandığı tarağa bir gönderme.

Video’nun 2:19’da görünen tarak-bıçağın Yoru tarafından çevrilişi, yakın zamanda eklenen Özel Harekât setindeki kelebek bıçağın animasyonuna çok benzer. Ünlü DJ Zedd’in işbirliği ile hazırlanan Spectrum setinin yarın mağazadan kalkmasının ardından gelecek olan Vol. 2 setinde ayrıca kullanılan ajanların silah uğurları da olacak, ve tanesi 475 VP’den satılacak.

Riot, Vol.1 setinde Cypher, Sage, Reyna ve Killjoy’u kullanmıştı. Vol.2’deki ajanlar da göz önünde bulundurulacak olursa Vol.3 için Astra, Omen, Brimstone, Breach, Skye ve KAY/O kalıyor. Set, Vol.1 seti gibi, 8,700 VP’den satışa çıkacak. Ayrıca sette oyuncu kartı ve spray de olacak. Silahların ayrı ayrı fiyatlarının, yine önceki sete benzer şekilde, 1775 VP olması bekleniyor. Bu durumda kelebek bıçağın da 3550 VP’den satışa sunulacağı düşünülebilir.

VALORANT GO! Vol.2 skin setini yarın mağazanızda daha detaylı inceleyebilirsiniz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments