1. Anasayfa
  2. VALORANT

VRL Türkiye: Birlik Kapalı Elemeleri | 3. Gün Sonuçları

VRL Türkiye: Birlik Kapalı Elemeleri | 3. Gün Sonuçları
0

VRL Türkiye: Birlik liginde mücadele edecek 8 takımın belirleneceği kapalı elemelerde, dün A ve B Grubu‘ndan ikişer takım lige yükseldi. Bugün, C ve D Grubu‘nun ilk karşılaşmaları oynandı.

VRL Türkiye
Günün Programı

C Grubu

Günün ilk karşılaşmasında WEDA Esports ve Thunderbolts Gaming karşı karşıya geldi. Ascent haritasında sergilediği üstün oyunuyla 13-1 gibi farklı bir galibiyet alan Thunderbolts Gaming, seride 1-0 öne geçti. Icebox haritasında ise WADE Esports, ilk haritadan bambaşka bir performansla 13-9’luk skorla kazanan taraf oldu. Split haritasında, ikinci haritanın aksine yine Thunderbolts Gaming’in baskın oyununu izledik. Haritayı 13-3’lük skorla kazanan Thunderbolts Gaming, seriyi de 2-1 kazanarak grubunda bir üst tura yükseldi.

Günün ikinci karşılaşmasında ise VCT 2022: 1. Aşama Türkiye 2. Kapalı Elemeleri‘nde başarılı performansı ile göz dolduran Surreal Esports, Regnum Carya Esports karşısına çıktı. Surreal Esports, kötü başladığı Haven haritasında, ikinci yarıda gösterdiği ekstra performansı ile 13-10 galip geldi. Icebox haritasında da ilk haritadan arkasına aldığı rüzgarla baskın bir oyun sergileyerek 13-3 galip geldi. Seriyi 2-0 kazanan Surreal Esports, bir üst tura çıkarak yarın oynanacak olan C Grubu Kazananlar Maçı‘nda Thunderbolts Gaming‘in rakibi oldu.

D Grubu

D Grubu Açılış Maçı‘nda Kafalar Esports ile adı Bit Scam Skandalı‘nda çokça geçen isimlerin yer aldığı Team Lixa karşı karşıya geldi. Haven haritasını Team Lixa, 13-10’luk skorla kazanan taraf oldu. Breeze haritasını da kazanan Team Lixa, 13-3’lük farklı skorla galip gelerek bir üst tura yükseldi.

Günün son karşılaşmasında VALORANT sahnesine yeni adım atmış olan Galatasaray Espor ve Team Aurora karşı karşıya geldi. Normal süresi 12-12 eşitlikle biten Bind haritasında, heyecanlı bir mücadelenin ardından ilk uzatmayı kazanan Galatasaray Espor, 14-12’lik skorla haritayı kapattı. İlk haritanın aksine Haven haritasında tek taraflı bir oyun izledik. Team Aurora ikinci haritayı 13-3 kazanarak seride durumu 1-1’e getirdi. Breeze haritasında ise bu kez tam tersi bir performans Galatasaray Espor’dan geldi. Son haritayı 13-4 kazanan sarı kırmızılı ekip bir üst tura yükselerek Team Lixa‘nın rakibi oldu.

VRL Türkiye: Birlik Kapalı Elemeleri Günün Sonuçları

WEDA Esports WEDA Esports12Thunderbolts Gaming Thunderbolts GamingC Grubu Açılış Maçı
Surreal Esports Surreal Esports20Regnum Carya Esports Regnum Carya EsportsC Grubu Açılış Maçı
Kafalar Esports Kafalar Esports02Team Lixa TeamD Grubu Açılış Maçı
Galatasaray Espor Galatasaray Espor21Team Aurora Team AuroraD Grubu Açılış Maçı
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments