1. Anasayfa
  2. Espor

Worlds 2021’in Ölüm Grubunda Bir Avrupa Takımı: Rogue!

Worlds 2021’in Ölüm Grubunda Bir Avrupa Takımı: Rogue!
0

Worlds 2021’in kura çekimi tamamlandı ve Rogue için korkulan yine oldu. Geçen sene olduğu gibi Rogue, bu sene de ölüm grubuna düştü.

LEC’in üçüncü sıradan takımı, bu sene grup aşamasından başlayacak. Vietnam’ın Worlds’e katılamaması, LEC’in üçüncü sıradan takımını direkt grup aşamasına geçti. Rogue da A grubuna çekilen üçüncü kuradan çıktı. Ancak bu gruptak 2 Worlds şampiyonu var. Bunlar FunPlus Phoenix ve DWG KIA.

Worlds 2020

LEC’nin üçüncü sıradan takımı olan Rogue, Worlds 2020’ye grup aşamasından başlamaya hak kazandı. B grubuna düşen takım, burada LCK’in şampiyonu DAMWON Gaming ve LPL’in ikinci sıradan takımı JD Gaming ile eşleşti. Ön eleme aşamasından da PSG Talon’un gelmesiyle grup tamamlandı.

İlk maçında PSG Talon ile karşılaşan Rogue, ilk ve tek zaferini burada aldı. Daha sonra DAMWON Gaming ile karşılaşan takım, ilk bozgununu da buradan aldı. Daha sonra sırasıyla JD Gaming, tekrar JD Gaming, DAMWON Gaming ve PSG Talon’a yenilen Rogue, grup aşamasını 5-1 kapattı ve grupta sonuncu oldu. Turnuvayı ise 14. sırada kapattı.

Rogue Worlds 2020 min scaled

Worlds 2021

LEC 2021 yaz mevsimini birinci sırada bitiren Rogue, Playoff maçlarına çıkmaya hak kazandı ve dördüncü olan Misfits ile kazananlar havuzunun birinci turunda karşılaştı. Burayı 3-2 kazanan Rogue, doğrudan yarı finale çıktı ve burada MAD Lions ile karşılaştı. Bahar mevsim finalinin rövanşını 3-0 kaybeden Rogue, kaybedenler havuzunun yarı finaline düştü. Burada da Fnatic ile karşılaşan Rogue, seriyi 3-0 kaybederek LEC şampiyonluğuna veda etti. Yine de Worlds 2021’e çıkmaya hak kazanan takım, ön elemeden başlama fırsatını elde etti.

Ancak Vietnam’ın Worlds 2021’e katılmama durumu yüzünden Rogue, grup aşamasından başlama şansını yakaladı. Tabi bu sene onların hiç de istediği gibi olmadı.

Jankos’un çektiği kura sonucu A grubuna yerleşen Rogue, burada Worlds 2020 şampiyonu DWG KIA ve Worlds 2019 şampiyonu FunPlus Phoenix ile eşleşti. Tam bir ölüm grubu! Jankos’un ifadesi bile çok şey anlatıyor.

Worlds 2021

A grubunun dördüncü üyesi, ön eleme aşamasının tamamlanmasıyla çekilecek kura sonucu belli olacak. Rogue’un aktif kadrosu şu şekilde:

TOPÜst KoridorOdoamne
JNGOrmanInspired
MIDOrta KoridorLarssen
ADCNişancıHans Sama
SUPDestekTrymbi

Worlds 2021’in ön eleme aşaması 5 Ekim’de, grup aşaması 11 Ekim’de başlayacak. Rogue’un ilk maçı ise 11 Ekim saat 21:00’da ön eleme aşamasından gelen takıma karşı olacak.

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments