1. Anasayfa
  2. CS:GO

Woxic “toxic” Iddialarına Karşı Sessizliğini Bozdu

Woxic “toxic” Iddialarına Karşı Sessizliğini Bozdu
0

Geçtiğimiz birkaç gün önce Mousesports’un ünlü Türk AWP oyuncusu Özgür “woxic” Eker’in yetersiz performansı ve toxic iddiaları ile yedeğe çekilmesi gündemdeydi.

ESL One Cologne 2020’ye erken veda eden Mousesports’ta kötü sonuçların ardından kadroda değişikliğe gidilerek woxic ’in yedeğe çekilmesine karar verildi. Kötü performansi ile gündeme gelen ünlü oyuncu yerine ekip FaZe Clan ‘dan Aurimas “⁠Bymas⁠” Pipiras ile sözleşme imzaladı. Tüm bunlar bir haber yazarı tarafından yazılmış ve iddia niteliğindeyken woxic ‘in paylaştığı bir tweet tüm iddiaları doğrulamış ardından takım da bunu onaylamıştı.

woxic ‘in bu tweeti bazı hayranlarında Mousesports’tan ayrılacağına dair düşünceler oluşmasına da sebebiyet verdi.

Woxic’in paylaşmış olduğu bu tweete istinaden eski dostlarından destek pek gecikmedi. Can “XANTARES” Dörtkardeş, Engin “ngiN” Kor ve Ömer “imoRR” Karataş bu iddiaların doğru olduğuna yönelik şaşkınlıklarını dile getirdi.

Woxic ‘e “toxic oyuncu” Damgalamaları

Her zaman arkasında durduğumuz ve durmayı sürdüreceğimiz gururumuz woxic’e yönelik ne yazık ki kötü giden tek şey yedeğe çekilmesi olmadı. Kendisine yönelik “toxic oyuncu” damgası da atıldı.

Sessizliğini bozan ünlü oyuncu “toxic” olduğuna dair kendisine yönelik olan ithamlara yanıt verdi.

Woxic kendisine gönderilen bir destek mesajını “Yakında daha fazla bilgi vereceğim, desteğin için teşekkür ederim” şeklinde yanıtladı.

Şu an Gamerlegion’da forma giyen eski takım arkadaşı Patrik “Zero” Žúdel de kendisine destek mesajı içeren bir tweet yayınladı.

Zero:

“Woxic ile aynı takımda oynadığım dönemlerde onun hiçbir zaman toxic olduğunu görmedim. O benim beraber oynamış olduğum en iyi oyuncu. Reddit’te bazı kullanıcıların, hiçbir kanıt olmadan onun toxic olduğuna ikna olmuş olmaları gerçekten çok can sıkıcı.”

Woxic eski takım arkadaşının destek mesajına yönelik bir teşekkür tweeti paylaştı.

“Dürüstlüğün için teşekkür ederim kardeşim. Aynı asılsız şeyleri okuyup duruyorum. Oynadığım herkes benim “toxic” olmadığımı bilir. CS:GO sahnesini takip eden biri beni yalnızca Twitch’te görme şansına sahip oluyor. Ve orada sinirlendiğimde bu genellikle şov amaçlı oluyor. Ve izleyen kişiler kendilerinde, benim “toxic” olduğumu söyleme hakkı buluyor.” – woxic

“Kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş” diyerek yazımızı noktaliyoruz okuduğunuz için teşekkürler dostlar.

https://esporgazetesi.com/mousesportlu-ozgur-yedege-cekildi/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments