1. Anasayfa
  2. Diğer

Xbox Series X Konsolunun Seri Üretimi Başladı

Xbox Series X Konsolunun Seri Üretimi Başladı
0

Xboxygen sitesi ile röportaj gerçekleştiren Xbox Fransa patronu Ina Gelbert tarafından belirtilene göre, Xbox Series X‘in Xbox One‘a kıyasla çıkışında daha fazla ülkede ulaşılabilir olması isteniyor.

Fransa öncelikli ülkeler arasında. Yani, Fransa tarafında herhangi bir stok problemi çekilmeyecek. Birçok oyuncu bu konuda tereddütlü idi; sonuçta COVID-19 yüzünden sınırlı sayıda stok üretilebilirdi. En azından Fransız oyuncularının yeni nesilde stok sorunu çekmeyeceğini şimdiden öğrenmiş olduk.

Xbox Series X Özellikleri Neler?

Microsoft, Xbox oyun konsollarının yeni serisi olan Xbox Series X oyun konsolu, Game Awards sırasını duyurmuştur. Xbox Series X konsolu, 4K 60 FPS oyun oynama işlemini sağlayabilmenize yardımcı oluyor.

Bugüne kadar yapılmış en iddialı ve güçlü oyun konsolu olacağı söyleniyor. Öncelikle sessiz çalışması en belirleyici olan özelliğidir.

Xbox Series X, Xbox One’a göre tam dört katı işlemci gücüne sahip olacağını söyleyebiliriz. Microsoft işlemci gücü olarak dört kat artışa rağmen bu serinin çok sessiz bir çalışma sistemi ile çalışacağını söylüyor.

Aynı zamanda yeni kablosuz kontrol cihazları da özellikleri arasında yerini almaktadır. Bu seri ile birlikte Xbox Elite Series 2 ve Wireless’a benzerlik göstererek kontrol cihazları tasarlanmıştır. Bu cihazların paylaş butonları da bulunacaktır. Xbox One ile birlikte Windows 10 bulunan PC’ler ile çalışma özelliği gösterecektir.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments