1. Anasayfa
  2. CS:GO

xfl0ud’dan Eternal Fire Hakkında Açıklama Geldi

xfl0ud’dan Eternal Fire Hakkında Açıklama Geldi
0

Turkish Dream Team söylentileri sosyal medyada dolaşmasından itibaren herkesin içini bir heyecan kaplamıştı. Takımın kadrosunda ise daha önce SS ve BIG’de forma giymiş XANTARES’in önderliğinde woxic, imoRR ve Calyx yer alıyordu. 5. oyuncunun ise o sırada GORILLAZ’da yer alan Yasin “xfl0ud” Koç olacağına dair söylentiler ortaya atılmıştı.

Ancak işler beklendiği gibi olmadı Turkish Dream Team “Eternal Fire” adı altında duyurulduğunda ise kadroda xfl0ud yer almıyordu. 5. oyuncu olarak Ürdün asıllı Issa “⁠ISSAA⁠” Murad yer alıyordu. Bunun üzerine gözler xfl0ud‘a çevrildi.

xfl0ud:

“Aralık 2020’de bana Eternal Fire’dan teklif geldi. woxic; XANTARES’in yakında takımdan çıkacağını ve Türk takımı kurmayı düşündüklerini söyledi. Bana teklif geldiğinde ilk üç; woxic, XANTARES ve bendim. Can abi tarafında hâlâ kesin olmayan şeyler vardı, 6 ay bekledim. Eternal Fire duyurulmadan 1-2 hafta önce Can abi aradı, tekrardan oyuncu aradıklarını söyledi. GORILLAZ ile sözleşmem olduğunu söyledim, Can abi de seni alırız gibisine getirdi. GORILLAZ’a takımdan çıkmak istiyorum ve Türk takımı sizinle iletişime geçecek dedim. GORILLAZ organizasyonu eğer Türk takımı gerçekten seni almak istiyorsa daha düzgün, daha profesyonel şekilde teklif yapsınlar dedi. GORILLAZ, Eternal Fire’a bir fiyat önerdi. Eternal Fire ise Yasin biz seninle devam etmeyeceğiz başka bir oyuncu bakıyoruz dediler. GORILLAZ ile sözleşmem olduğu için şu an herhangi bir takımda oynayamıyorum. Sözleşmemin ne kadar olduğunu ve kaç aylık olduğunu söyleyemem gizlilik sözleşmesi nedeniyle. Kariyerimin birazcık ağzına sıçılmış gibi oldu.”

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments