1. Anasayfa
  2. VALORANT

Yeni Ajan Chamber’ın Yetenekleri Belli Oldu!

Yeni Ajan Chamber’ın Yetenekleri Belli Oldu!
2

VALORANT‘ın merakla beklenen yeni ajanı Chamber, bugün duyuruldu. Sentinel sınıfında olacak yeni ajanın ülkesi ise Fransa. 16 Kasım’da oyuna eklenmesi beklenen yeni ajanın yetenekleri de sızdırıldı. Hatta VALORANT’ın resmi twitter hesabından yeni ajanın yeteneklerini gösteren kısa bir video da yayınladı.

Chambers’ın yetenekleri şu şekilde:

  • C Yeteneği: Düşmanları taramak için bir tuzak yerleştirin. Görünür bir düşman bu tuzak alanına geldiğinde geri sayım başlar. Alanın içinde kalan oyuncular bu tuzağın etkinleşmesiyle hareketleri yavaşlar.

  • Q Yeteneği: Ağır tekli tabanca kuşanmak için aktive edin. Daha iyi hedef almak için scope’u aktif ettiğiniz ağır tabancayı kuşanın.

  • E Yeteneği: İki teleport noktasını yerleştirin. Yerdeyken ve bir noktanın menzilindeyken, diğer noktaya hızlı bir şekilde ışınlanmak için yeniden aktif et. Teleport noktaları yeniden konuşlandırılmak üzere alınabilir.

  • X Yeteneği (Ulti): Herhangi bir doğrudan vuruşta bir düşmanı öldürecek güçlü, özel bir keskin nişancı tüfeği çağırmak için etkinleştirin. Bir düşmanı öldürmek, içinde kalan oyuncuları yavaşlatan kalıcı bir alan yaratır.
https://twitter.com/VALORANTtr/status/1454101332424527872?s=20
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
adsfads
adsfads
2 yıl önce

kötü çünkü sadece silahlar var Q yeteneği sheriff silahı,ulti ise Railgun/Operator yani işe yaramaz

adsfads
adsfads
2 yıl önce

çöp