1. Anasayfa
  2. VALORANT

100 Thieves cNed’li Acend’i Turnuvanın Dışına İtti

100 Thieves cNed’li Acend’i Turnuvanın Dışına İtti
0

Temsilcimiz cNed’in takımı Acend ile eski tecrübeli CS:GO oyuncularının bulunduğu 100 Thieves bugün Masters – Berlin çeyrek finalinde karşılaştı. Bu büyük maçta heyecan üst seviyedeydi ve maçta 3 harita oynandı.

Maçın ilk haritası 100 Thieves’in seçimi olan Ascent’ti. Ascent haritası başa baş gitse de haritanın ikinci yarısında Acend, ağırlığını koydu. Saldırı tarafında 6 round kazanan cNed‘in takımı savunmada da rakibine şans vermeyerek harita puanını 13-9 ile elde etmiş oldu. Haritanın öne çıkan oyuncusu 23 kill skoru ile cNed oldu.

İkinci harita Acend’in seçimi olan Haven’di. Savunmada iyi başlayan 100 Thieves ilk yarıyı 8-4 önde kapadı. İkinci yarıda da hücumları iyi organize eden ekip haritayı 13-8 kazandı. Temsilcimiz cNed ise bu haritada 7 giriş skoru ile muazzam bir performans ortaya koydu.

Maçın karar haritası Breeze haritasıydı. Acend bu haritaya çok üstün başladı. İlk yarıyı 8-4 kapadılar. Hatta ikinci yarının tabanca elini de kazanan Acend 10-4 gibi bir skor yakaladı. Ardından 3 el üst üste kaybetseler de eco eli kazanan Acend rüzgarı leyhine çevirdi. Ancak rakiplerinden yanıt gecikmedi ve 100 Thieves büyük bir geri dönüşe imza atarak haritayı 14-12 maçı da 2-1 kazanarak yarı finale yükseldi. Amerikan temsilcisinin yarı finalde rakibi Sentinels – Envy maçının galibi olacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments