1. Anasayfa
  2. CS:GO

2021’in İlk En Büyük Major Turnuvası Açıklandı

2021’in İlk En Büyük Major Turnuvası Açıklandı
2021
0


Pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen Major turnuvası PGL organizasyonunda Stockholm şehrinde 2021 23 Ekim – 7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. Ve ilk defa bir Major turnuvasında 2 milyon $ ödül dağıtılacak. Counter-Strike: Global Offensive tarihinin en büyük ödül havuzuna sahip olacak olan 2 milyon $ ‘lık havuza sahip olacak ve 4K 60 fps‘de yayınlanacak ilk Major olacak.

Bükreş, canlı rekabet etkinlikleri düzenlemek için tüm güvenlik koşulları karşılanırsa, 23 Ekim ve 7 Kasım 2021 arasında gerçekleşecek olan bir sonraki CSGO Major‘a ev sahipliği yapacak. Bu yıl, Counter-Strike: Global Offensive sonunda online olmaktan çıkıyor ve LAN turnuvalarına dönüyor.

PGL MAJOR STOCKHOLM 2021, İsveç‘te gerçekleşen üçüncü ve Stockholm’de gerçekleşen ilk Major olacak. 16. CS: GO Major’ın ana etkinliği 4-7 Kasım tarihleri ​​arasında Ericsson Globe‘da canlı bir seyirci önünde gerçekleşecek. Şartları sağlayan takımlar, CS: GO tarihinin en büyüğü olan 2 milyon dolarlık devasa bir ödül havuzu için savaşacak.

PGL MAJOR STOCKHOLM 2021, Cluj-Napoca 2015 ve Kraków 2017’den sonra PGL‘nin dahil olacağı üçüncü CS:GO Major olacak. PGL, 2017 yılında hayranların ilk 1080p 60 fps akıştan keyif aldıklarında CS: GO görüntüleme deneyimini yeniledi.

2021 yılı oldu ve başka bir dünya prömiyerinin zamanı geldi: 4K 60 fps kalitesinde yayınlanacak ilk CS: GO Major. PGL ayrıca yenilikçi Artırılmış Gerçeklik öğeleri, yepyeni özel HUD ve diğer yepyeni özellikler gibi birçok yeni sürpriz hazırlıyor.

Silviu Stroie, CEO PGL;

Her şeyden önce, meslektaşlarım ve ben CS’nin tutkulu hayranlarıyız. Büyüdük ve bu oyunun gittikçe büyümesini izledik, şirket olarak gelişimimizle aynı hızda. Geçmiş Counter-Strike yayınlarımızda bir çok anılarımız var ve dürüst olmak gerekirse, oyuncular ve şirket olarak bu oyuna çok şey borçluyuz. Bu topluluğun, bu franchise’ın gördüğü en iyi ürünü hak ettiğine inanıyoruz. Amacımız oyunu en iyi şekilde kutlamak ve bunun için çok çalışacağız.

https://esporgazetesi.com/2020-yilinin-en-iyi-7nci-csgo-oyuncusu-ropz-oldu/
ropz

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments