1. Anasayfa
  2. CS:GO

En Fazla CS:GO Oyuncusuna Sahip Ülkeler Açıklandı!

En Fazla CS:GO Oyuncusuna Sahip Ülkeler Açıklandı!
0

CS:GO oyuncu topluluğunda en fazla oyuncuya sahip olan ülkeler ve yüzdelik payları açıklandı. CS:GO’nun vazgeçilmezi olan Ruslar, aynı zamanda en büyük topluluğu oluşturuyor.

Rastgele oyuncuların bir araya geldiği takımlarda iletişim için ortak dil olarak İngilizce kullanılsa da CS:GO’da hemen her ulustan oyuncu bulunuyor. Peki CS:GO topluluğunda en büyük payın hangi uluslara ait olduğunu hiç düşündünüz mü? CS:GO ile ilgili istatistikler paylaşan ”Leetify”adlı internet sitesi, CS:GO oyuncu tabanında en büyük paya sahip ulusları açıkladı.

Leetify’nin açıklamış olduğu verilere göre CS:GO maçlarında sankinlikleriyle(!) dikkat çeken Rus oyuncular, %11,65 ile CS:GO oyuncu tabanının en büyük dilimini oluşturuyor. ABD, % 10,66 ile Rusya’nın hemen ardından ikinci sırada yer alıyor. Polonyalı oyuncular ise %5,32 ile CS:GO topluluğunun en kalabalık üçüncü komünitisi konumunda.

Türkiye CS:GO Oyuncuları: %4,20

20 ülkenin bulunduğu listedeki iki Güney Amerika ülkesinden biri olan Brezilya, yüzde 4,87 ile en büyük dördüncü CS:GO topluluğuna sahip. Almanya % 4,55Türkiye ise %4,20 ile CO:GO topluluğunda en fazla oyuncuya sahip 5. ve 6. ülkeler konumunda. Dünya sıralamasında 9. sırada yer alan Japonya, CS:GO topluluğunda en fazla paya sahip Asya ülkesi konumunda bulunuyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments