1. Anasayfa
  2. LoL

MSI 2021 C Grubu Maçları Tamamlandı

MSI 2021 C Grubu Maçları Tamamlandı
0

Turnuvanın tartışmasız en çekişmeli grubu olan C Grubu, bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Son Worlds şampiyonu ve LCK Güz Mevsimi şampiyonu DWG KIA, ilk defa MSI‘a katılan ve esporun köklü isimlerinden olan Cloud9 ve Japonya’nın güçlü isimlerinden DetonatioN FocusMe‘nin boy gösterdiği grupta son gün maçları da önceki günlerdeki gibi büyük bir çekişmeyle oynandı.

Grup aşamasının son gününe 3-0’lık bir galibiyet serisiyle namağluk giren DWG KIA, bugün oynadığı ilk maçında C9 karşısında mağlup oldu. İlk maçında ucu ucuna kaybeden Kuzey Amerika temsilcisi bugün o maçın rövanşında rakibine geçit vermedi. Kalan iki maçında DetonatioN FocusMe ve Infinity Esports karşısında galibiyete ulaşan Kore ekibi, grubundan 5-1’lik skorla lider olarak üst tura çıkmayı başardı.

Turnuvaya istediği gibi başlayamayan Cloud9, açılış maçında DWG KIA takımına, ardında karşılaştığı DetonatioN FocusMe takımına yenilince grubunda sonunculuğa yerleşti. Grup aşamasının son gününe girerlerken tek galibiyeti bulunan C9, bu galibiyetini de Infinity Esports karşısında almıştı. Bugün çıktığı maçlarda önce DWG KIA ardından da DetonatioN FocusMe karşısında rövanşlarını galibiyetle kapattı. Günün son maçında da Infinity Esports karşısında galibiyet alan Kuzey Amerika temsilcisi günü üçte üç yaparak kapattı. Cloud9, toplamda aldığı 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle grubunu ikinci sırada tamamlayarak üst tura yükselmeyi başardı.

Japonya temsilcisi DetonatioN FocusMe ise son günde istediğini bulamadı. DWG KIA karşısında oynadığı oyunla ucu ucuna mağlup olan Japon ekibi, C9 karşısında da galibiyete ulaşarak grubunda iddialı bir konuma gelmişti. Infinity Esports karşısında sürpriz bir mağlubiyet alan DetonatioN FocusMe grup aşamasının son gününe avantajlı giremedi. Bugün ilk maçında Infinity Esports‘u geçerek rövanşını alan Japon ekibi, önce C9 ardında da DWG KIA karşısında mağlup olunca gruptan çıkma şansını kaybetti. Toplamda iki galibiyeti bulunan DetonatioN FocusMe, grubunu üçüncü tamamlayarak turnuvaya veda etti.

Belki de turnuvanın en zorlu takımlarının bulunduğu grupta Latin Amerika temsilcisi Infinity Esports günü galibiyet alamadan tamamladı. Grubu 1 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile tamamlayan Costa Rika ekibi, grubunda sonuncu olarak MSI‘a veda etti.

Bugün oynanan maçların ardında MSI 2021 C Grubu puan durumu:

DWG KIA std e1620488815853DWG KIA5-1
C9logo std e1619827776599Cloud94-2
Detonationgaminglogo std e1620492330495DetonatioN FocusMe2-4
Infinity esports dec 2020 logo std e1620492395231Infinity Esports1-5

Gruplardan çıkan altı takımın mücadele edeceği MSI Kapışma Aşaması 14 Mayıs Cuma günü oynanacak maçlarla başlayacak. MSI ve daha fazlası için bizleri takipte kalın.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments