1. Anasayfa
  2. LoL

League of Legends’in En Yeni Şampiyonu Vex Ne Zaman Gelecek?

League of Legends’in En Yeni Şampiyonu Vex Ne Zaman Gelecek?
0

Son Yordle şampiyonu olan Kled, 2016 yılında vadiye gelmişti. 5 yıl aradan sonra yeni bir Yordle şampiyonu olan Vex, nihayet Sihirdar Vadisine geliyor.

Temmuz ayının etkinliği “Işık Muhafızları” sırasında ortaya çıkan Vex, bu hafta yayınlanan yama notları ile birlikte oynanabilecek. Çevresindeki her şey hareketli ve neşeli olduğunda rahatsız olan Vex’in en sinir bozucu yeteneği şüphesiz pasifi. Pasifi sayesinde bu tarz şampiyonları işaretleyip onlara ilave büyü hasarı verebilir ve pasifin bekleme süresini azaltabilir. Oyundaki en sinir bozucu şampiyon olabilir. Vex’in yetenek setine bu adresten ulaşabilirsiniz.

VEX

Vex’in üzerinde beliren gölgesi de yetenek setinde önemli bir rol oynuyor. Ultisi, gölgesinin bir anlığına kontrolü ele alması, salıvermesi ve mümkün olduğunca büyü hasarı vermesidir.

Riot’un açıklaması, “Her şeyin nasıl bir araya geldiği çok basit. Onun yanında koşan şampiyonlar Vex’i rahatsız ediyor ve daha fazla hasar vermesi için onu güçlendiriyor. Kaçmaya çalıştıklarında ise onlara doğru atılıp ölene kadar sinirini onlardan çıkarabiliyor” şeklinde.

Vex’in 11,19 yaması ile birlikte 23 Eylül’de yani bugün gün içerisinde çıkacağı düşünülüyor.  

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
vcs
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments