1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO ESL One Köln 2020

CS:GO ESL One Köln 2020
0

Turnuva organizatörleri ESL, küresel seyahat kısıtlamalarının ardından merakla beklenen 2020 ESL One Köln CS: GO etkinliğine online ev sahipliği yapacaklarını açıkladı.

ESL Köln, yılın en büyük etkinliklerinden biri olarak kabul edilen, Majörlerin dışında dünyanın dört bir yanından en iyi takımları içeren yıllık CS: GO yarışmasıdır.

Ancak ESL, bir blog yazısında , etkinliğe giden küresel seyahat hakkındaki endişeleri takiben 2020’de turnuva formatını değiştireceklerini açıkladı.

“Kapsamlı bir değerlendirmeden sonra Intel tarafından desteklenen ESL One Köln 2020’nin Çevrimiçi Turnuvaya geçeceği sonucuna vardık.” turnuva organizatörü “Karar, küresel seyahat yönetmeliklerinin ve bireysel ulusal kılavuzların kapsamlı bir şekilde araştırılması ve anlaşılmasından sonra verildi.”

Ayrıca, etkinliği dört ayrı bölgeye, Avrupa, Kuzey Amerika, Okyanusya ve Asya’ya ayıracaklarını ve ekiplerin her birinin evden yarışmasına izin vereceklerini açıkladılar.

https://esporgazetesi.com/torchlight-ii-epicde-ucretsiz-oldu/

“Takımlar orijinal ESL One Köln kalifikasyon kural setinin bölgeselleştirilmiş bir versiyonuna göre belirlendi: ESL Pro Tour sıralaması, ESL Pro Tour Challenger etkinlikleri ve ESL Dünya Sıralaması aracılığıyla.”

500.000 dolarlık ödül havuzu, aynı zamanda, her biri sadece 4 takım alan Asya ve Okyanusya ile bölgelerin her birine ayrılmıştır ve Avrupa’daki ilk 16 için 325.000 dolar ile 20.000 dolarlık bir ödül için mücadele etmektedir.

1.Avrupa Takımları

esl csgo koln europe

2.Kuzey Amerika Takımları

esl csgo koln north america

3.Asya Takımları

esl koln csgo asia

4.Okyanus Takımları

esl csg koln oceania

Başlangıçta 6-12 Temmuz arasında çalışması beklenen ESL One Köln, şimdi çevrimiçi bir formata geçtikten sonra 18-30 Ağustos tarihleri ​​arasında yayınlanacak.

Vitality, BIG ve Evil Geniuses gibi her şey onaylanmış olsa da, bu bölgesel yarışmaların her biri için davet edilecek çok sayıda takım var ve 20 Temmuz’da daha fazla takımın davet alması bekleniyor.

ESL ayrıca , devam eden sağlık kriziyle ilgili benzer endişelerin ardından Kasım ayına kadar ertelenen Rio’daki bir sonraki CS: GO Major turnuvasına ev sahipliği yapıyor .

https://esporgazetesi.com/nip-valorant-takimini-duyurdu/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments