1. Anasayfa
  2. Diğer

IEM Global Challenge Turnuvası LAN Olacak

IEM Global Challenge Turnuvası LAN Olacak
0

Counter-Strike: Global Offensive rekabeti LAN turnuvalarına geri dönüyor. 15-20 Aralık tarihleri ​​arasında Almanya’nın Köln kentinde gerçekleştirilecek IEM Global Challenge 2020, 500.000 USD’lik ödül havuzunun en büyük payı için üç kıtadan sekiz takım yarışacak.


Katılacak Takımlar

Turnuvada sekiz boş yer bulunuyor. Kuzey Amerika için üç, Avrupa için dört ve CIS için bir boş yer.DreamHack Open Fall ve IEM Beijing, iki Avrupa spotunun başlangıcını oluşturacak. Yalnızca bu bölgelerdeki en iyi takımların katılması muhtemeldir.

Turnuva Formatı

IEM Global Challenge, Grup aşaması ve Playofflar olmak üzere iki aşamalı bir formata sahiptir. Grup aşamasında, dört takımdan oluşan iki grubun çatıştığı standart bir üçün en iyisi çift eleme grubu bulunur. İlk iki takım Playoff’lara ilerler. Son olarak, Playoff’larda üç maçın en iyisi(bo3), tekli eleme grubundan oluşan finaller beş maçın en iyisi(bo5) olacak.

Ödül Havuzu

IEM Global Challenge‘ın şampiyonu, sezonu 1 milyon $ ‘lık ödül havuzuyla tamamlayan son turnuva olan Intel Grand Slam’de bir yerleştirme alacak. Kazanan 200 bin dolarlık pay alacak. İkincilik 100 bin dolar alırken, üçüncü ve dördüncü 50 bin dolar alıyor. Beşinci ve altıncı sıradaki takımlar 30 bin dolar, yedinci ve sekizinci sıradaki takımlar 20 bin dolar alacak.

https://esporgazetesi.com/niko-g2-esportstan-teklif-aldi/
G2

CS: GO turnuvaları offline’a dönerken hayranlar yalnızca en iyisini dileyebilir. ESL, gerekli tedbirler alacak ve hükümet yetkilileriyle birlikte çalışacak olsa da ekipler yine de dikkatli olmalıdır. Umarız COVID-19, ESL’nin LAN’a dönme planını iptal etmez. İşlerin olup olmayacağını sadece zaman gösterecek, ancak espor yavaş yavaş eski ihtişamına geri dönecek. Hayranlar etkinliği resmi ESL web sitesi üzerinden takip edebilir.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments