1. Anasayfa
  2. VALORANT

Arsenal Takım Sahibi VALORANT Espor Arenasına Girmeye Hazırlanıyor!

Arsenal Takım Sahibi VALORANT Espor Arenasına Girmeye Hazırlanıyor!
0

Bir Amerikan holding şirketi olan Kroenke Sports and Entertainment‘ın (KSE) gelecek yıl Valorant Espor sahnesine girmek istediği bildiriliyor. Bu şirket, İngiliz Premier Ligi kulübü Arsenal F.C.‘ye sahip olmasıyla tanınan Stan Kroenke tarafından kuruldu.

VALORANT Espor sahnesi, gelecek için sıralanan büyük turnuvalarla son birkaç yılda çılgınca büyüdü. Riot Games’in bu yeni FPS oyunu, CSGO’dan Valorant’a geçiş yapan birçok profesyonel gördü ve neredeyse tüm tanınmış kuruluşlar, gelecekteki Valorant turnuvalarında rekabet etmek için güçlü kadrolar aldı.

Upcomer tarafından hazırlanan bir habere göre, Stan Kroenke ve şirketi Valorant’a çok yakında giriş yapacak. Bu takım Los Angeles merkezli olacak ve KSE ilk oyuncularını şimdiden işe aldı. Michael ‘neT’ Bernet‘in KSE’nin Valorant kadrosundaki ilk oyuncu olacağı bildiriliyor. Bu kadrodaki diğer oyuncular şimdilik bir sır olarak kalıyor. KSE şu anda her ikisi de franchise turnuva formatında oynayan iki espor takımına sahip. Bu, üçüncü espor kadrosu olacak ancak henüz franchise turnuvalarına katılamayacaklar.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments