1. Anasayfa
  2. Espor

Ascent’de B Tutmanızı Kolaylaştıracak Tek Yönlü Cypher Kafesi!

Ascent’de B Tutmanızı Kolaylaştıracak Tek Yönlü Cypher Kafesi!
0

Cypher karakteri, kill kazanmak isteyenler için harika bir seçenek değil ancak yetenekleri doğru ellerde şaşırtıcı bir şekilde kazanmanıza yardımcı olabilir. Valorant’ın gözcü ajanı, düellocuları ve öncüleri desteklemek için biçilmiş kaftan. Cypher’ın kafesleri, doğru kullanıldığında düşmanları hedefine çekmeye yardımcı olabileceğinden yalnızca bir savunma aracı değildir.

Tek yönlü(one way) kafes, yüksek ranklı oyuncular tarafından kendi pozisyonunu göstermeden düşmanları tespit etmek için kullanılan yaygın bir taktiktir. Ajanların düşük ölüm riskiyle kolay öldürmeler elde etmelerini sağlar. Ascent’te yeni keşfedilen bu tek yönlü kafes, rauntların başında kill almak için koymak için mükemmel. Bu kafes, düşmanın ilerlemesini duraklatmanıza yardımcı olabilir.

  1. Bu lineup için, Ascent haritasının B kısmında platformun kenarında durun ve crosshair işaretinizi ikinci tuğlanın köşesine yerleştirin. Duvara doğru nişan alın ve aiminizi resimde gösterildiği gibi bloğun sağ tarafında tutun.
  2. Space(zıpalama) tuşuna basın ve ardından kafesi atın ancak hemen etkinleştirmeyin. B girişine doğru ilerleyin ve ayak seslerini duyduğunuzda kafesi açın.
  3. Kafesi etkinleştirildikten sonra, düşmanın alt gövdesini kafesin altında net bir şekilde görebileceksiniz, oysa onlar sizi tamamen göremeyecekler. Bu noktayı daha uzun süre tutabilmeniz için çift kafes yerleştirmeniz önerilir. Düşman, kafes planınızı okuyabilir ve üzerinize gelmeden önce devre dışı kalmasını bekleyebilir. İkinci kafesi yerleştirmek şüphesiz onları hazırlıksız yakalayacaktır.

DETAYLI VİDEO

https://www.youtube.com/watch?v=nvyEVYJuuEw

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments