1. Anasayfa
  2. Espor

Extremum Yeni CS:GO Kadrosu İçin 100 Thieves’i Hedefledi

Extremum Yeni CS:GO Kadrosu İçin 100 Thieves’i Hedefledi
Extremum
0

Extremum, kaynaklara göre yeni Avrupa tabanlı kadrosu için 100 Thieves’in çekirdek üçlüsü olan Aaron “AZR” Ward, Jay “Liazz” Tregillgas ve Sean “Gratisfaction” Kaiwai’yi istiyor. Üç oyuncu da 100 Thieves’in Ekim ortasında yaptığı “CS:GO’dan çekiliyoruz” açıklamasından sonra kendilerine ev diyebilecekleri yeni bir yer arıyordu.

100 Thieves CS:GO’ya Veda Ediyor!

Nadeshot, 100 Thieves’in bu sektörün bir parçası olması için “çok fazla anlam belirsizlik, çok fazla belirsizlik, çok fazla belirsizlik” olduğunu vurgulamıştı.

Küresel sağlık krizi patladığından beri e-spor turnuvalarının nerdeyse tamamı online olmaya zorlandı. Kuzey Amerikalı organizasyon, oyuncularının CS:GO yarışmalarının kalbi olan Avrupa’da daha aktif olmasını sağlayamadı. Major’a katılmaya hak kazanmak veya yeni bir kadro kurmak daha fazla sorun yaratırdı. Nadeshot buna istinaden ” Biz de ellerimizin ve kollarımızın bağlı olduğu bir noktada olduğumuzu hissettik ” dedi.

https://esporgazetesi.com/100-thieves-csgo-sahnesinden-cekiliyor/

CS:GO içerisinden Jarek ‘dekay’ Lewis paylaştığı bir raporunda uzun zamandır yıldız olan JKS ‘nin çekirdek üye olarak uzun yıllar geçirdiği takımından, Complexity’nin Avrupalı-Amerikan kadrosuna geçmeye hazır olduğunu belirten bir rapor paylaşmıştı. Bu rapordan sonra 100 Thieves 12 Ekim tarihinde CS:GO sahnesinden çekilme kararı almıştı.

Extremum 100 Thieves’in Kalan Çekirdek Üçlüsü İle Görüşmelere Başladı

Daha önce Liazz’ın Gen.g ile görüşmeler yaptığı bildirilmişti. Ancak bu görüşmelere rağmen şu an 100 Thieves ve bu üç oyuncu Rusya menşeili Extremum ile görüşmelere başladı.

jYNzHiIFZqEqgW3i5RGUTK
AZR, Liazz ve Gratisfaction tekrardan aynı çatı altında oynayabilir.

Özel yatırımcılar tarafından finanse edildiği bildirilen Rus organizasyon Okyanusyadan üç oyuncuyu Avrupa’ya taşımayı hedefliyor. Kadroyu tamamlamak için de ek olarak iki Avrupalı oyuncuyu bünyesine katmak istiyor. Özellikle Justin “⁠jks⁠” Savage’ın ayrılmasının ardından Bölgesel Ana Sıralama (RMR) puanlarında %40’lık bir kesintiye rağmen AZR, Liazz ve Gratisfaction bir sonraki Valve Major Turnuvası için nitelikli oyuncu özelliklerini sürdürüyor.

https://esporgazetesi.com/xyp9x-resmi-sahalara-geri-dondu/
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments