1. Anasayfa
  2. Espor

G2 Esports’un Nişancı Pozisyonuna Flakked Transfer Olabilir!

G2 Esports’un Nişancı Pozisyonuna Flakked Transfer Olabilir!
0

2021 sezonunda beklediği başarıyı yakalayamayan G2 Esports, köklü bir değişikliğe gidiyor. Wunder, Rekkles ve Mikyx’i gönderen G2, koç ekibini de dağıttı. Koç ekibinden GrabbZ’ın Team BDS’e transfer olacağı da gelen söylentilerin arasında.

2021 Bahar mevsimi için Rekkles’ı transfer eden G2, ne yazık ki istediği başarıyı iki mevsimde de yakalayamadı. Bu sebeple takımdaki 3 oyuncuyu da gönderen G2, yerine oyuncu seçmeye başladı. Söylentilere göre G2 Esports, Rekkles’tan boşalan pozisyona Flakked’i transfer etmek için anlaşmaya vardı.

İspanya ligi LVP SL takımlarından MAD Lions Madrid’in nişancısı Flakked, kariyerinde henüz LVP SL şampiyonu olamadı ve EU Masters’a da katılamadı. Ancak kendisi, G2 Esports’un radarına takılmış durumda.

G2 Esports’a transfer olması beklenen oyuncular

Wunder, Rekkles ve Mikyx’in takımdan ayrılmasıyla, bu boşluğu dolduracak yeni oyuncular aranmaya başladı. Söylentilere göre Wunder’dan boşalan pozisyona, Schalke 04’ün üst koridor oyuncusu Broken Blade gelecek. Rekkles’tan boşalan pozisyona Flakked, Mikyx’ten boşalan pozisyona ise Targamas gelecek. Koç pozisyonuna da Sclahle 04’ün koçu Dylan Falco’nun gelmesi bekleniyor.

Targamas

21 yaşındaki Belçikalı destek oyuncusu Targamas, Karmine Corp takımının bir parçası. Fransa ligi LFL’de oynayan oyuncunun kariyer geçmişi oldukça başarılı. LFL 2021 bahar mevsiminin lig aşamasını 1. sırada bitiren oyuncu, playoffları da kazanarak LFL şampiyonu oldu. Bu başarısı ile EU Masters 2021 bahar mevsimi şampiyonasına katılmaya hak kazanan oyuncu, finale kadar çıktı ve finalde BT Excel’i 3-1 mağlup ederek EU Masters 2021 şampiyonu oldu.

Yaz mevsiminin lig aşamasını da 1. sırada bitiren oyuncu, playoff maçlarına çıktı ve finale kadar yükseldi. Ancak finalde Misfits Premier’e 3-1 kaybeden oyuncu, LFL şampiyonluğunu kaybetti. Yine de EU Masters‘a gitmeye hak kazanan oyuncu, EU Masters finalini bir kez daha kazanarak aynı sene içerisinde 2. kez kupayı kaldırdı.

G2 Esports

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments