1. Anasayfa
  2. Diğer

Batman Öldü, Sırada Gotham Var

Batman Öldü, Sırada Gotham Var
0

Geçtiğimiz hafta sonu DC FanDome etkinliği sanal ortamda hayranlarıyla buluştu. Batman yine ilgi konusuydu diyebiliriz.

Etkinliğin en çok ilgi çeken eserlerinden birisi de kuşkusuz Gotham Knights oldu. Bu oyunu geliştiren firma ise Batman: Arkham Origins ve Warner Bros Games Montréal’i ulaştıran firma.

Gotham bu sefer şimdiye kadar olduğundan çok daha tehlikeli ve karanlık. Bunun nedeni ise Batman‘ın ölmüş olması. Şehrin güvenliği ise belki de Gotham için en iyi ekibe kaldı, Bat Family; Robin, Batgirl, Nightwing ve Red Hood.

Gotham Knights, Batman Ailesi’nin bir üyesi olarak Gotham sokaklarında ve çatılarında devriye gezdiğiniz aksiyon dolu bir açık dünya RPG oyunu. Oyunda, adaleti sağlamak isteyen veya Batman’in mirasını sürdürmek isteyen arkadaşlarınızla takım kurmanıza olanak tanıyan modların yanı sıra tek kişi içinde oynanış çeşitliliği bulunuyor.

Baykuşlar Divanı’nın ana düşman olduğunu anladığımız fragman olan Premiere fragmanı izleyebilirsiniz.

Ayrıca oyunun açık dünyasını, gizliliğe dayalı oynanış mekaniklerini, savaş animasyonlarını ve hatta Mr. Freeze’e karşı bir boss savaşını gösteren yedi dakikalık bir oyun sunumu:

Gotham Knights’ın 2021 yılında çıkarılması planlanıyor. Playstation 4 ve 5, Xbox One ve Series X ve ayrıca PC için satışa sunulacak.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments