1. Anasayfa
  2. VALORANT

BBL Kadın Valorant Takımını Duyurdu!

BBL Kadın Valorant Takımını Duyurdu!
0

Uzun süredir beklenen BBL Esports’un duyurusu bugün geldi! Fanlar, Valorant takımına alınan yeni koçun açıklanacağını düşünürken, BBL herkesi şaşırtıp kadın Valorant takımını duyurdu! Sosyal medya platformları üzerinden aynı anda yapılan açıklamada BBL QUEENS kadrosu tanıtıldı! Böylece BBL Esports, 2 aktif kadro ile Valorant arenasındaki alanını büyütürken, SuperMassive Blaze’den sonra kadın kadrosunu duyuran ikinci organizasyon oldu.

Kadrodan Dilara Toprakçı, 6 Ağustos tarihinde, halihazırda antrenman yapan kadın takımları için organizasyon aradıklarını Twitter üzerinden duyurmuştu. Bu fırsatı değerlendiren BBL esports, bir aylık bir süre içerisinde takım ile anlaşmaya gidip kadroyu organizasyonlarına dahil etti. Ayrıca Dilara Toprakçı’nın Twitter’ı üzerinden takımın antrenman maçlarından kesitlere ulaşabilirsiniz. Bir süredir beraber oynayan ve antrenman yapan takımın BBL ile beraber imza atacağı başarılar merak ile bekleniyor!

BBL Queens kadrosu şu şekilde:

  • Büşra “banshee” Yurdabak
  • Dilara “dilara” Toprakçı
  • Asena Kevser “xecriona” Aydın
  • Gizem “cassiex3″ Yılmaz
  • Nur “eva” Çakır
  • Metin “t1n” Ulaşan (koç)

BBL Queens’e Valorant arenasında başarılar diliyor, neler yapabileceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz! Kadınların da gün geçtikçe rekabetçi arenaya daha fazla dahil olduğunu görmek heyecan verici.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments