1. Anasayfa
  2. Bülten

Black Desert Türkiye & MENA Atoraxxion Gündüz Ormanı “Yolunakea”yı Duyurdu 

Black Desert Türkiye & MENA Atoraxxion Gündüz Ormanı “Yolunakea”yı Duyurdu 
0

Seul, Güney Kore—16 Kasım 2022— Pearl Abyss, Atoraxxion’un bölgelerinden üçüncüsü olan “Yolunakea”nın, yeni bir “gündüz ormanı” teması ve yeni bir final bossu olan “Hırslı Amarillos” ile Black Desert Türkiye & MENA’da tanıtıldığını duyurdu.

Black Desert Yolunakea’da Maceracıları Zorlu bir Mücadele Bekliyor

Atoraxxion, beş Maceracıdan oluşan parti için stratejik bulmacalar ve zorlu bir final bossu ile dolu bir iş birliği zindanıdır. Yolunakea’da, Maceracılar son bossa önceki iki bölgede olduğundan daha erken ulaşabilecekler. Maceracılar, Yolunakea’nın arazisine en uygun taktikleri uygulayarak bölümü daha verimli bir şekilde bitirebilecekler. 

Tüm Maceracılar, önceki bölgelerin herhangi bir ana görev dizisini tamamlamamış olsalar bile Yolunakea’ya girebilecek ve haftalık görevlerini alabilecekler. Maceracılar Yolunakea’ya “Talibre’nin Gözyaşı” görevini tamamladıktan sonra Kadim Taş Odası’nda bulunan “Sol Magia” ile etkileşime girerek katılabilecekler. Önceki bölgelerin ana görevlerini tamamlayan Maceracılar ise, Yolunakea’ya her bölgenin bahçesinde bulunan Elribta’nın Kapısı’ndan da erişebilecekler.

Black Desert

Yeni Final Bossu Amarillos Yolunakea’da

Final bossu Amarillos, tüm canavarları ve bölge bosslarını başarıyla yenen Maceracıları bekliyor olacak. Amarillos boss savaşı, Amarillos’un form değiştirdiği ve her yenildiğinde gücünün büyük ölçüde artarak geri döndüğü üç seviyeden oluşur. Maceracıların bu boss savaşının her aşamasının üstesinden gelebilmeleri için ekiplerindeki diğer üyelerle stratejik olarak iş birliği yapmaları gerekecek.

Yıkıcı bossu yenen Maceracılar, “Yolu’nun Cenneti”ne ve burada bulunan özel ganimet kutularına erişim elde edecekler. Her kutu, Maceracıların TRI (III) dereceye kadar bir aksesuar elde etmek için açabilecekleri “Yolu’nun Nadir Kutusu” gibi çeşitli ödüller içeriyor. Ayrıca Ana görev dizisini tamamlayan Maceracılar ise, her Aile için bir Sihirli Parşömen (+100) ödülü kazanabiliyor.

Image Yolunakea 2
Image Yolunakea 3

3v3 PvP Turnuvası Başlıyor

Ayrıca Black Desert Türkiye & MENA’da zorlu bir 3v3 PvP turnuvası olan “Arsha Arenası” başladı. Önce 16 takımın üyeleri 8 maçta karşı karşıya gelecek ve ardından 8 takım 19 Kasım’da 4 maç üzerinden mücadele edecek. Yarı finaller ve final mücadelesi 26 Kasım’da gerçekleşecek. Kazanan takımın tüm üyeleri kalıcı bir “Görkemli Arsha Silahı” ve “Şampiyon” unvanının yanı sıra “Elmas Zafer Yüzüğü” ve 15.000 inci ile ödüllendirilecek.

Image Yolunakea 4
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments