1. Anasayfa
  2. Espor

Blue – Sk Gaming Transferi Doğrulandı

Blue – Sk Gaming Transferi Doğrulandı
Blue
0

Esportmaniacos’tan Pablo “Bloop” Suarez’in yayınladığı rapora göre League of Legends Avrupa Şampiyonası (LEC) takımlarından Sk Gaming, 2021 yılı kadrosu için köklü değişikliklere gidecek. Takımın, “TynX” , Fransa’nın bölgesel ligi La Ligue Française’den (LFL)Jezu” ve 1907 Fenerbahçe’denBlue” ile anlaşmaya vardığı Kuzey Amerikalı araştırmacı yazar Jacob Wolf tarafından teyit edildi.

2020 yılında LEC’de bahar ve yaz mevsimlerinde istediği başarıyı yakalayamayan takım genç yeteneklere yatırım yapma konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor. Aslına bakarsanız Sk Gaming‘in genç yeteneklere yatırım yapmak istemesi emsali olmayan bir durum değil. Genç bir kadroya sahip olan Misfits Gaming 2020 LEC Bahar Sezonun’da sınırlı bir başarı elde etmişti. Mad Lions kadrosunda bulundurduğu dört çaylak isimle Worlds sahnesinde boy göstermeyi başarmıştı.

Blue

Temsilcimiz Blue, 2020 TCL Kış Mevsiminde 1907 Fenerhbahçe’deki performansıyla, ligde en çok göze çarpan oyuncuydu desek yanlış olmaz ki ligde alabileceği tüm ödülleri toplayarak bunu tescillemişti. En büyük hayali Worlds’e katılmak ve LEC’de oynamak olan Blue, Yaz mevsiminde 1907 Fenerbahçe’nin kadro değişikliğine gitmesiyle birlikte play-offlara bile kalamamıştı. Adı bazı sportmenlik dışı davranış olaylarına karışmış olsa da başarılı oyuncunun bu tutumunu kanıtlayan deliller olmadığı için Riot tarafından herhangi bir cezaya çarptırılmadı. Ama taraftarların gözdesi olan oyuncu bu dedikodudan sonra taraftarların hedef tahtası oldu ne yazık ki. Kurulduğu yıldan beri orta koridor ve üst koridorlarının performansları ile öne çıkan 1907 Fenerbahçenin güncel olarak kadrosunda hiç kimse kalmadı. Organizasyonun yapacağı transferler belirsizliğini korurken, taraftarların odak noktası durumunda.

Jezu

SK Gaming’in alt koridoru için anlaşmaya vardığı isim Jean “Jezu” Massol. Jezu güçlü performansı ile alt koridoru domine ederek, Misfits Premier’in LFL 2020 ‘yi şampiyon olarak bitirmesinde en önemli rol oynayan oyunculardan birisiydi. Başarılı oyuncunun henüz hiç LEC veya herhangi bir büyük bölge tecrübesi bulunmuyor.

https://esporgazetesi.com/closer-100-thieves/

TynX

2017 yılında Oyun Hizmetleri’nden tanıdığımız bir isim olan TynX 2020 yılında LDLC OL takımının orman yükünü sırtladı. 2016’dan beri Türkiye veya Avrupa sahnesinde rol alan TynX, kariyerinde en uzun LDLC OL formasıyla mücadele etti. Kariyerine orta koridor mainleyerek başlamış sonradan ormancı olarak devam eden başarılı isim geçtiğimiz sezonda LFL’i takım olarak dördüncü olarak tamamladı.

Anlaşmaya varılan üç oyuncuyla birlikte organizasyon, ormancı “Trick“, orta koridor “ZaZee” ve ADC “Crownshot” ile yollarını ayırdı.

https://esporgazetesi.com/lol-2021-off-season-guncel-kadro-degisiklikleri/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments