1. Anasayfa
  2. Espor

Team Galakticos VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Kadrosunu Duyurdu

Team Galakticos VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Kadrosunu Duyurdu
0

Lige katıldığı mevsimden bu yana iddialı kadrolar kuran ancak yaşanan belli aksiliklerden sonra bir türlü başarılı olamayan Galakticos ‘da Üst koridor Luana geçtiğimiz sezon ligin en çok gelecek vadeden oyuncularından biri olduğunu gösterdi. Kağıt üstünde bakıldığında haritanın üst ve orta kısmı bu takımın taşıyıcıları olacak gibi.

Galakticos, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile VFŞL 2020 Yaz Mevsimi kadrosunu duyurdu. Yapılan açıklamaya göre geçen sezondan üst koridor Luana ve orta koridor xKenzuke takımda kalırken diğer rollerde değişlikler var.

Üst koridorda geçen senede Galakticos da oynayan Luana yer alıyor. Ormancı pozisyonu için ülkemizde daha önce Bursaspor ve Fenerbahçe forması giyen Stefan ile anlaştı. Orta koridor olarak ise yine geçen sezon Galakticos da oynayan xKenzuke yerini alıyor. Nişancı pozisyonu için ligde pek çok takımda forma giyen Luger ile anlaşma sağladı. Destek pozisyonu olarak ise Stefan’ın son dönemlerde birlikte oynadığı ve ligimizde de forma giymiş Nikola ile anlaştılar.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments