1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO En Pahalı Skin Satın Alım Rekoru Kırıldı

CS:GO En Pahalı Skin Satın Alım Rekoru Kırıldı
Valve
0

CS:GO ‘da bazı – belki sizlerin bile hiç denk gelmediği – çok çok nadir silah görünümleri ( skin ) mevcut. Geçtiğimiz Temmuz ayında Çinli bir koleksiyoncu tarafından bir silah görünümü için 130.000 ABD doları ödenmiş ve CS:GO‘daki en büyük satın alımı gerçekleştirilmişti. Bugünlerde birisi bu rekora göz dikmiş olmalı ki rekoru kırmayı başardı. Ak-47 skinlerinin en pahalısı ve oldukça ender görülen AK-47 Case Hardened kaplaması için 150.000 ABD doları ödendi.

En pahalı CS: GO Skin Satın Alımı

Steam, ne kadar insanın skin satabileceği konusunda bir sınıra sahiptir ve bu sınır çok büyük sayılar değildir. Bu nedenle, son derece nadir skinlere sahip olan birçok insan, ellerindeki ürünü nakite çevirmek için üçüncü taraflı web sitelerine gidiyor ya da onlar adına ellerindeki ürünü satmaları için iyi bilinen skin tüccarları bile buluyorlar.

Göz Atmak İsteyebileceğiniz İçerik: Neymar’ın 300.000 TL Değerindeki CSGO Envanteri

Birisi 150.000 ABD dolarına, göz sulandıran bir CS:GO silah skini satın almaya karar verdiğinde de durum tam olarak bu şekilde gerçekleşti. Bu, onu tarihteki en pahalı CS:GO skin satın alımını gerçekleştiren kişi yapmış oldu.

Yukarıda, uğruna 150.000 ABD doları dökülen bu güzel skini görebilirsiniz. Bu bir: AK-47 Case Hardened ST MW 661, 0.119734120 şamandıra, ayrıca StatTrak # 1 desen ve dört Titan Holos çıkartmasına sahip.

steamworkshop webupload previewfile 380042859 preview
Normal bir AK-47 Case Hardened

Bu şahane skinin satın alım işlemi, tanınmış bir skin tüccarı olan “ROFL” tarafından Twitter’da duyuruldu. Bir hayli skine sahip olan ve twitch üzerinden yayıncılık yapan ohnePixel bu satın alım üzerine kişisel twitter hesabından:” Yaklaşık 24 saat önce skinin satışı için reklam verildi ve şimdi 150.000 $‘a satıldı. Yüz elli bin ABD doları!!” dedi.

Görünüşe göre ROFL bir arkadaşının koleksiyonunu satmasına yardım ediyor ve hala çok nadir görülen bazı skinlere sahip. Koleksiyon için oluşturulmuş olan elektronik tabloya buradan göz atabilirsiniz.

Steam pazarının dışında gerçekleştirilen CS:GO skin ticaretinin uzun süredir gri alan olarak kabul edildiğini unutmayın.

https://esporgazetesi.com/csgodaki-en-pahali-skinler/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments