1. Anasayfa
  2. Espor

Dark Passage 2021 VFŞL Kış Mevsimi Kadrosu

Dark Passage 2021 VFŞL Kış Mevsimi Kadrosu
0

Espor sektörüne 2003 yılında Counter-Strike ile girmiş ve 2012 yılında profesyonel League of Legends sahnesinde boy göstermeye başlamış ülkemizin en eski Espor takımlarından biri olan Dark Passage 2021 VFŞL Kış Mevsimi kadrosunu tamamladığını duyurdu. 2016 yılına kadar oldukça başarılı bir çizgi izleyen ve bir dönemin en popüler takımı olmayı başaran Dark Passage son 4 yıldır TCL ‘de herhangi bir şampiyonluk kazanamamıştır.

Geçtiğimiz Kış Mevsimine; üst koridorda Juuzou, ormanda Kituruken, orta koridorda Waena ve alt koridorda AchuuAbsolute ikilisi ile giriş yapan ekip lig aşamasını ikinci bitirerek play offlar için favori olarak görülen takımlardan bir tanesi olmuştu. Play-off aşamasına yarı finalden katılan Dark Passage, ne yazık ki Istanbul Wildcats karşısında 3-0 yenilerek şampiyonluk hayaline veda etmişti.

Yaz Mevsimi için orman, nişancı ve orta koridor pozisyonlarında değişikliğe giden organizasyon; Kituruken yerine Kireas, Waena yerine Ksaez ve Achuu yerine Rhioni ile anlaşmıştı. Lig aşamasını 5. bitirerek play-offlara katılmaya hak kazanan Dark Passage, çeyrek final ayağında 5 Ronin karşısından 3-1 mağlup ayrılarak ligi 5-6. bitirmişti.

fabFabulous

Dark Passage’in üst koridorunu bu sene idare edecek olan isim, hepimizin de yakından tanıdığı fabFabulous. Espor kariyerine 2012 ‘de başlayan fabFab şu an VFŞL’de aktif olarak oynayan en tecrübeli isimlerden bir tanesi. Kariyerini pekçok şampiyonlukla bezendirmiş olan başarılı oyuncu, geçtiğimiz sezona Royal Youth ile giriş yapmıştı. Lig aşamasını 8. olarak bitirdiği başarısız bir Royal Youth serüveninin ardından Yaz Mevsimi için Beşiktaş Espor’a transfer olmuştu. Beşiktaş Espor ile lig aşamasını 6. olarak bitiren fabfab, play-off aşamasının çeyrek final ayağında eski takımı olan SuperMassive karşısında 3-1 yenilerek sezonu 5-6. sırada bitirmişti. Şampiyon havuzu oldukça geniş olan fabFab, en çok Gangplank, Aatrox, Kennen , Akaligibi şampiyonlar oynamakta. Güncel olarak Eu West sunucunda 502 Lp ile Grandmaster seviyesinde bulunan tecrübeli oyuncu genel sıralamada 689. sırada yer almaktadır.

Typhoon

Henüz ligimizde çok yeni olan “çaylak oyuncu” konumunda bulunan Typhoon, Dark Passage’in yeni ormancısı. Profesyonel kariyerine geçtiğimiz Kış Mevsimi’nde Royal Youth ile başlayan Typhoon, organizasyonun Akademi takımında hünerlerini sergilemişti. Akademi Kış mevsimini takımı ile birlikte 9. sırada bitirmiş olan Typhoon, ne yazık ki play offlara katılma hakkı kazanamamıştı. Yaz Mevsimi için Royal Youth ile devam eden başarılı oyuncu, organizasyonun bu sefer hem Akademi hem de ana takımında yer almıştı. Akademi Yaz Mevsimini 2. sırada bitiren Typhoon ve takımı play-offlarda Dark Passage Akademi karşısından 3-1 mağlup ayrılarak turnuvaya veda etmişti. Kariyerinin ilk VFŞL sezonunu ise 10. sırada bitirerek profesyonel League of Legends sahnesine kötü bir giriş yapmıştı.

Kofte

Profesyonel Espor kariyerine henüz 2018 yılında başlayan Kofte, Dark Passage’in yeni sezon için orta koridorunu devralan isim oldu. 2019 Yaz Mevsiminde Istanbul Wildcats’in hem ana kadrosunda hem akademi kadrosunda yer almıştı. 2019 Akademi Yaz Mevsiminin lig aşamasını takımı ile birlikte 2. sırada bitiren Kofte, play-offlarda finale kadar yükselmeyi başarmıştı. Finalde 1907 Fenerbahçe karşısında takımıyla birlikte 3-2 galibiyet alarak takımıyla birlikte 2019 Akademi Yaz Mevsimi şampiyonu olmuştur. 2019 VFŞL Yaz Mevsiminde ise lig aşamasını 7. sırada bitirerek ne yazık ki play off aşamalarına katılamamıştır. 2020 yılı için Galatasaray Esports ile anlaşan Kofte, takımın Riot ile yaşadığı birtakım sorunlardan dolayı Kış Mevsimine katılamamıştı. Yaz Mevsiminde ise lig aşamasını Galatasaray Esports bünyesinde 7. sırada bitirerek play offlara katılamamıştı. Yone, Akali ve İrelia gibi şampiyonlara hakim olan Kofte, “yüzenköfte” isimli hesabıyla Eu West sunucusunda 1147 Lp ile 25. sırada yer almaktadır.

Coldraa

Espor kariyerine 2019 yılında başlamış olan Coldraa, Dark Passage’in 2021 Kış Mevsimi için yeni nişancısı olacak. Geçtiğimiz Kış Mevsimine Galakticos Akademi ile giriş yapan Coldraa, lig aşamasını 8. sırada bitirmişti. Yaz Mevsimi için SuperMassive Esports’a transfer olan Coldraa, takımın hem Akademi hem de has kadrosunda (zaman zaman) yer almıştı. Akademi Yaz Mevsiminin lig aşamasını 7. sırada bitiren Coldraa, Eu West sunucusunda 665 Lp ile 412. sırada yer alıyor.

Pbd

Dark Passage ekibinin bu sezon için destek konumuna anlaştığı isim Pbd. Ligimizde geçtiğimiz yıl İstanbul Wildcats ile Akademi Kış ve Yaz Mevsimlerinin şampiyonluğunu yaşamış olan Pbd aynı zamanda takımın has kadrosunda da yer aldı. 2020 VFŞL Kış Mevsimini 4. bitirerek play off aşamalarına katılmaya takımıyla birlikte hak kazanan Pbd, çeyrek finallerde Galakticos karşısında 3-0 galibiyet alarak yarı finallere yükseldi. Yarı finalde 1907 Fenerbahçe karşısında 3-0 yenilerek ligi 3-4. sırada bitirmişti. Yaz Mevsimi için İstanbul Wildcats ile devam eden başarılı oyuncu, Yaz Mevsiminin lig aşamasını 1. sırada bitirmişti. Play offlara yarı finalden katılan oyuncu takımı ile birlikte 5 Ronin karşısında 3-2 yenilerek sezona veda etmişti. Daha çok Leona, Pantheon ve Thresh oynayan başarılı destek oyuncusu Pbd, Eu West sunucusunda 504 Lp ile 684. sırada yer almaktadır.

https://esporgazetesi.com/supermassive-2021-vfsl-kadrosunu-duyurdu/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments