1. Anasayfa
  2. CS:GO

DreamHack’de Finalin Adı NAVI-Gambit

DreamHack’de Finalin Adı NAVI-Gambit
0

DreamHack Masters İlkbahar etabında yarı finalde Favori olarak gösterilen HEROIC takımını 2-1 yenen Rus temsilcisi Adını finalde Gambit’in yanına yazmayı başardı.

NAVI kendi seçtiği Mirage haritasında HEROIC takımına 16-11 yenilip geriye düştü.Sonraki harita HEROIC takımının seçtiği Nuke haritasıydı çok çekişmeli geçen bu haritayı s1mple’nin mükemmel oyunu ile 16-13 yenip şansını son haritaya yani İnferno’ya bıraktı. İlk yarıyı 9-6 geride kapatan NAVI ikinci yarıda sergilediği harika performans ile maçı 16-13 lük bir skor ile kazanmayı başardı. Böylelikle finalde Gambit’in rakibi olmaya hak kazandı ve s1mple’li NAVI şampiyonluğa son bir adım bıraktı.

Maçın oyuncusu hiç şüphesiz 87-54 lük KD ile Aleksandr ‘ s1mple ‘ Kostyliev oldu. s1mple maçtan sonra final için şu yorumu yaptı “En son Gambit ile oynadığımızda onları yenmek için gerçekten iyi bir şans yakaladık” . Dreamhack masters finali bugün saat 17:00 da oynanacak. NAVI, Gambit ile oynadığı son üç maçının hiç birinde galip ayrılamadı en son galibiyeti 23 Ekim 2020 de almıştı.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments