1. Anasayfa
  2. Espor

Goldenglue , Golden Guardians ‘ tan Ayrıldı

Goldenglue , Golden Guardians ‘ tan Ayrıldı
0

Kuzey Amerikalı deneyimli oyuncu Greyson Gregory Gilmer yani Goldenglue takımdan ayrılıp artık başka bir takımda hem koçluk hemde oyunculuk fırsatlarını değerlendireceğini söyledi. Oldukça deneyimli oyuncu olan Goldenglue bu açıklamayı Twitter üzerinden yaptı.

Kendisinin yaptığı açıklamalarda görüyoruz ki takımdan yavaş yavaş istenmeyen kişi olmaya ve onun yerine akademi takımından orta koridor getirilmesi bardağı taşıran son noktalardan biri olmuş.

“Sonunda ekip, öngörülebilir gelecek için Ablazeolive’i LCS’de başlatmaya karar verdi ve ben kesinlikle harap oldum. Spring Split’teki takımın en iyi oyuncularından biri olduğumu hissettim ve galibiyetlerimizde iyi bir performans sergilemek için elimden geleni yaptım ve en çok MVP’ye sahiptim, ama o zamanların hiçbiri önemli değildi onlar için.”

image 3
Goldenglue

Şuanlık kariyerine hangi takımda ve oyuncu olarak mı yoksa koç olup olmayacağı hakkında bir bilgi yok. Oyuncunun kariyerine bakarsak oldukça tecrübeli bir isim olduğu için eminim ki iyi bir takımda görev alacaktır. Önümüzdeki günleri merakla bekliyorum hep beraber görücez.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments