1. Anasayfa
  2. FIFA

FİFA 21 ‘in Gameplay Videosu Yayınlandı

FİFA 21 ‘in Gameplay Videosu Yayınlandı
0

EA Sports, geçtiğimiz günlerde FİFA 21 ‘in resmi oynanış videosunu biz oyun severler için yayına sundu. Gözümüze bariz yenilikler çarpsada hala oyuna gelecek yeniliklerden tam anlamı ile haberdar değiliz. Gelin çok geçmeden yeni oynanış videosunu inceleyelim!

Agile Dribbling

Ekran Resmi 2020 08 08 07.18.13

Agile Dribbling özelliği, biz oyun severlere adam geçme anlamında daha yaratıcı opsiyonlar ve FİFA 20’ye nazaran daha detaylı bir oyun içi mekaniği sunuyor. Bu özellik ile oyun severler Volta futbolu modunda fazlaca eğlenecek ve rakiplerine zor anlar yaşatacak gibi duruyor. Savunmada ise fizik üstünlüğü sonunda gelişmiş bir biçimde oyuna ekleniyor. Karşı takımın forvet oyuncularına fizik üstünlüğünüzü kullanıp savunmada daha kolay avantaj sağlayabilirsiniz.

Creative Runs

Ekran Resmi 2020 08 08 07.32.07

FİFA 20’de topsuz koşular yapay zekanın elindeydi fakat bu sene tam tersi olacak. Forvetlerinizi topun durumuna göre koşturabilir, gol şansını yakalayabilirsiniz.

Positioning Awareness

Ekran Resmi 2020 08 08 07.35.15

Doğru zamanda doğru yerde olmak bütün futbolcular için çok önemlidir. EA Sports, bu sene FİFA 21 ‘de forvetlerin ofsayta yakalanmadan rahatça koşmasını mümkün kılıp, orta sahalar tarafından verilen pasın doğru zamanda olmasına hassasiyet göstermiş. Savunma oyuncularınında topa doğru zamanında hamle yapmasına ve topu kesmelerine özen gösterip, oyun severlere daha profesyonel bir oyun mekaniği sunmaktan çekinmemiş EA Sports.

FİFA 21 Natural Collision System

Ekran Resmi 2020 08 08 07.49.20

EA Sports, bu yenilik ile oyunda olaşabilecek karambolü engellemeye çalışmış. Oyunda yaşanan çarpışmalarda düşme, kalkma olaylarının daha pürüzsüz ve daha az bir biçimde oluşmasını hedeflemişler.

Fundamentals Of Football

Ekran Resmi 2020 08 08 07.51.49

Fundamentals of football yeniliği, oyun severlere daha yaratıcı ve detaylı oyun keyfi sunmayı hedefliyor. Kafa topları, uzun paslar gibi detaylarda iyileştirmeler bulunurken geçen seneki hatalarda giderilmekten çekinilmemiş.

Gelen yeniliklerden haberdar olmak olmak için bizleri takip etmeyi unutmayın!

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments