1. Anasayfa
  2. Röportaj

Maç Sonrası Fire Flux Koçu marqnue ile Röportaj Yaptık

Maç Sonrası Fire Flux Koçu marqnue ile Röportaj Yaptık
0

VCT: 3. Aşama – Challengers 1 ana turnuva Fire Flux – Oxygen Esports maçında gülen taraf 2-0 ile Oxygen Esports oldu. Maçın ardından Fire Flux’un deneyimli koçu Salih “marqnue” Onaran ile röportaj gerçekleştirdik.

Soru

İlk maçın ardından aldığınız bu mağlubiyetle beraber lower bracket’tan devam ediyorsunuz. Sizce bu sizi daha büyük bir strese sokar mı ?

Cevap

Lower Bracket’tan devam edeceğiz. Elimizden geldiğince ilerleyip tecrübe kazanmak istiyoruz. Umuyoruz ki yolun sonu bizim için güzel biter. Daha fazla official maç oynamak her zaman daha geliştirir bir takımı.

Soru

Icebox haritasında 6-0’a kadar oyunu ciddi anlamda domine eden taraftınız. Ancak 6-0lık seriden sonra oyun tamamen OXG tarafına döndü bunu neye bağlıyorsunuz ?

Cevap

6-0’dan sonra oyunun kontrolünü rakibe teslim ettik. 6-1’ken pause aldık ama bu bir hataydı. Momentum yakalamışken bunu devam ettirmemiz gerekiyordu. Burda bir hata yaptıgımızı düşünüyorum. Sonra savunma tarafında çok clutch’a kaldı oyun ve sonucunda kaybettik.

Soru

Maçın tamamında pistol roundlarında ciddi bir üstünlüğünüz vardı. Ancak bunu rifle roundlarında devamını getirmekte sıkıntı çektiniz. Sizce bunun sebebi neydi ?

Cevap

Normalde bizim için tam tersi oluyordu hep. Şimdi pistolleri düzeltip silahlı roundlarda etkili olamadık. İkisini birden yapmaya başladığımızda daha etkili bir takım olacağız İnşallah.

Bizimle röportaj yaptığı için Fire Flux Koçu Salih “marqnue” Onaran’a çok teşekkür ediyor ve takımına turnuvada başarılar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments