1. Anasayfa
  2. VALORANT

G2 Esports, AvovA ve nukkye ile Anlaşmaya Çok Yakın

G2 Esports, AvovA ve nukkye ile Anlaşmaya Çok Yakın
G2 Esports
0

Valorant espor sahnesine hızlı giriş yapan G2, yaz ve sonbahar aylarındaki tüm turnuvaları domine etmişti. Son olarak Redbull Home Ground turnuvasında zafere uzanan ekip bu başarıdan sonra düşüşe geçmişti. First Strike’taki Heretics mağlubiyeti ile başlayan süreç VCT müsabakaları ile devam etti. VCT aşamalarındaki iki Masters mücadelelerine de katılamayan G2’nun bu başarısızlığının ardından kadrodaki değişim söylentileri artmaya başladı.

G2 son olarak kadrosuna Davidp yerine zeek ile anlaşmıştı. Ancak G2, zeek’ten de beklediği performansı alamayınca kadrosunda köklü değişimlere gideceğinin sinyallerini verdi. Halo Spake ve neLendirekt’e göre G2, Heretics oyuncuları AvovA ve nukkye ile anlaşmaya çok yakın.

Ayrıca G2, bu iki ismin dışında da koldamenta ile de görüşüyor. Takımdan ayrılması beklenmeyen iki isim var. Oscar “mixwell” Cañellas ve Jacob “pyth” Mourujärvi takımda kalacak gibi gözüküyor. Patryk “paTiTek” Fabrowski ve Ardis ” ardiis” Svarenieks de Heretics ile anlaşabilir. Son olarak Aleksander “zeek” Zygmunt de Alliance takımı ile adı geçenler arasında bulunuyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments