1. Anasayfa
  2. Diğer

Galactic Civilizations III Epic Games’de Ücretsiz Oldu

Galactic Civilizations III Epic Games’de Ücretsiz Oldu
Galactic
0

Epic Games yine sizler için güzel oyunları ücretsiz sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde FM 2020,Watch Dogs 2 ve GTA V gibi bir çok yüksek fiyatlı oyunu bizlere ücretsiz sunmuştu. 2020 yılının son 15 gününde 15 oyun dağıtması ise oyuncular için 2020 yılının en güzel anıydı diyebiliriz.21 Ocak’ta Epic Games’in ücretsiz oyunu Galactic Civilizations III oldu.

Galactic Civilizations III Nedir?

Galactic Civilizations III, Microsoft Windows için Stardock tarafından geliştirilen 4X sıra tabanlı bir strateji video oyunudur. 2006’daki Galaktik Medeniyetler II: Korkunç Lordların devamıdır. Ekim 2013’te Stardock, Galaktik Medeniyetler serisindeki üçüncü oyunun üretimde olduğunu duyurdu.

Özellikler

  • Üst düzey sandbox deneyimi: Her oyun dev ölçekte eşsiz bir haritaya, dünyalara ve yüzleşeceğin zorluklara sahip. 16 ila 100 rakibe karşı oyna.
  • Zafere ulaşmanın birden fazla yolu var: Askerî fetih, kültürel üstünlük, teknolojik yükseliş veya politik ittifaklar yoluyla kazan.
  • Devasa teknoloji ağacı: Muazzam genişliğe ve derinliğe sahip bir teknoloji ağacında araştırma yap. Oynanabilen her grubun kendi uzmanlık alanları bulunuyor.
  • Grup ve Gemi Özelleştirme: Kendi görünüşüne, gemilerine, teknolojilerine ve hatta yapay zekânın tüm bunları kullanmasıyla ilgili seçeneklere sahip olan bir uygarlık kur.
  • Derin bir ekonomi: Her oyunda stratejinin gidişatını değiştirebilecek çok sayıda farklı kaynakla birlikte her dünya eşsiz.
  • Gezegen Yöneticileri: Dünyalarını yönetmek, yapılacak geliştirmelere karar vermek ve daha büyük stratejik hedeflere odaklanmanı sağlayacak unsurları belirlemek için farklı gezegen liderlerini kullan.
  • Eserler: Galaksideki gezegenlere gömülü olan güçlü eşyalar, uygarlığının yeni yeteneklere anında erişmesini sağlayacak.
  • Hiper Geçitler: Birleştirildiğinde filoların hiperuzayda daha da hızlı hareket etmesini sağlayan güçlü geçitler kur.
  • Casusluk: Casuslar teknolojileri çalabilir, iç karışıklık yaratmak için söylenti yayabilir, düşman dünyaları sabote edebilir ve hatta düşman vatandaşlara suikast uygulayabilir.
  • Galaktik Vatandaşlar: Vatandaş adı verilen yetenekli bireylerle uygarlığının kaderini şekillendir. Bir düzineden fazla eşsiz görev arasından seçim yap: komutan, mühendis, çiftçi, ünlü ve daha fazlası.
  • Galaksi Olayları: Galaktik ölçekteki sorunlarla ilgilen

Epic Games’in verdiği oyunu buraya tıklarayak ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

SistemMinimumÖnerilen
İşletim Sistemi:64-bit Windows 7 SP1/Windows 8.1/Windows 10 64-bit Windows 10
İşlemci:1.8 GHz Intel Core 2 Duo / AMD K10 Dual-Core2.3 GHz Intel Core i5 İşlemci veya daha yükseği
Bellek:4 GB RAM6 GB RAM
Disk Alanı:12 GB kullanılabilir alan60 GB kullanılabilir alan
Ekran Kartı:AMD Radeon HD5x00 Series / Nvidia GeForce 500 Series / Intel HD 4000 veya sonrası1 GB DirectX 10.1 Ekran Kartı

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments