1. Anasayfa
  2. Diğer

Gamescom Opening Night Live’da Gözden Kaçırdıklarınız

Gamescom Opening Night Live’da Gözden Kaçırdıklarınız
0

Gamescom 2020’nin başlamasına yardımcı olan özel yayın sunumu sırasında, daha önce görmüş veya duymuş olabileceğiniz bir dizi büyük başlık vardı. Bununla birlikte, gözden kaçırdıklarımız olabilir.Bunları sizler için derledik.

12 Minutes

Annapurna Interactive, merak uyandıran gizemli bulmaca oyunu Twelve Minutes için yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosunu ortaya çıkardı. Willem Dafoe, James McAvoy ve Daisy Ridley, hızla yılın en çok beklenen bağımsız oyunlarından biri haline gelebilirler. Luis Antonio tarafından yaratılan ve ID @ Xbox programı tarafından desteklenen, karısının cinayetini durdurmanın bir yolunu bulması gereken bir zaman döngüsüne hapsolmuş bir adam hakkındaki “interaktif gerilim” Xbox Series X, Xbox One için “yakında geliyor” ve PC.

Dirt 5

Şimdi, açık olmak gerekirse, Dirt 5’in varlığından bir süredir haberdar olduğumuzdan, oyunun Gamescom ’un açılış etkinliğinde görünmesinin nedeni bu değildi. Bunun yerine bugün, oyuncuların hayal güçlerinin çılgınca çalışmasına izin veren yeni bir mod olan Playgrounds‘a bir göz attık. Bu arena yaratıcısı ile, yeryüzünden çılgınlığa kadar parkurlar oluşturabilir, hatta çeşitli mini oyun tipi modlar etrafında inşa edebilirsiniz. Dirt 5’in Playground, 16 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC’ye oyunla birlikte geliyor. (Ve yeni nesil konsollar geldiğinde, oyunu ücretsiz olarak yükseltebileceksiniz.)

Little Nightmares II

Orijinal indie sahnesinde bir hit haline geldikten sonra, Tarsier Studios ve yayıncı Bandai Namco bugün Little Nightmares II’den daha fazlasını gösterdi. Oyun, “uzaktaki bir Sinyal Kulesi’nin uğultulu iletimi tarafından bozulan bir dünyada hapsolmuş genç bir çocuk” olan Mono ve sarı yağmurluklu gizemli bir kız olan Six’i izliyor. Oyunculara kabus gibi korkuların, düşman karşılaşmalarının ve zorlu bulmacaların üstesinden gelmeye meydan okuyan Little Nightmares II, 11 Şubat 2021’de PS4, Xbox One ve PC’ye geliyor ve gelecek yılın ilerleyen saatlerinde gelecek nesil sürümlere ücretsiz bir yükseltme ile geliyor.

Necromunda: Underhive Wars

Rogue Factor ve yayıncı Focus Home Interactive‘den gelen Necromunda: Underhive Wars, Games Workshop dünyalarına dayanan yeni bir taktik üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Necromunda’da üç çete grubu Underhive’ın üstünlüğü için birbirleriyle savaşır. Geçen hafta oynanışa bir göz atarken, bugünün fragmanı, oyuncuların aralarından seçim yapacağı üç çeteye daha iyi bir giriş getiriyor. Necromunda: Underhive Wars 8 Eylül’de PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye geliyor.

Sam & Max VR

Herkesin en sevdiği serbest çalışan polis, Sam & Max: This Time It’s Virtual ile geri dönüş yapıyor. Gamescom Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında, Massachusetts merkezli küçük geliştirici HappyGiant, devasa, dokunaçlı bir canavara fırlayan akıllı ağızlı PI’lerin yer aldığı oyun için kısa bir fragman yayınladı. Yayından sonra yayınlanan daha uzun bir takip fragmanı, bazı gerçek VR oyunlarını gösterdi. Görünüşe göre kendiniz gibi oynuyor, Sam ve Max’in davaları çözmelerine, dünyayı kurtarmalarına ve hamamböceği problemlerini tabanca ile ortadan kaldırmalarına yardım edeceksiniz.Oyun 2021’de çıkıyor. Herhangi bir platform açıklanmadı.

The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu

Hayranlar EA’dan yıllardır sahip oldukları Star Wars lisansıyla daha fazlasını yapmasını istiyorlar ve bu ortaklığın en son sonuçları tam size göre olabilir. Mega popüler canlı simülatör için yeni bir genişleme olan The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu, Sim’lerinizin eğlenmesi için her türlü Star Wars iyiliğini sunuyor. Bir Galaksinin Edge-esque uzay limanını ziyaret edin, ikonik karakterlerle etkileşime geçin, Star Wars maceralarını yaşayın, kendi ışın kılıcınızı yapın. Sims 4 Star Wars: Batuu‘ya Yolculuk tüm platformlara geliyor.

Unknown 9: Awakening

Daha geniş bir roman, çizgi roman ve podcast evreninin parçası olarak, Unknown 9: Awakening, Hindistan’ın Kalküta sokaklarında büyüyen genç bir kız olan Haroona‘nın hikayesini anlatıyor. Tam olarak anlamadığı garip bir güçle doğan Haroona, yeni bir akıl hocasının “Kat olarak bilinen gizemli bir gizli boyuta” erişmesine yardımcı olurken cevaplar bulmaya başlar. Şu an itibariyle Unknown 9: Awakening, PC ve yeni nesil konsollara geliyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments