1. Anasayfa
  2. Espor

Gizemli Astralis Tweeti, Xyp9x ‘in Geri Dönüşünün İpucu Olabilir

Gizemli Astralis Tweeti, Xyp9x ‘in Geri Dönüşünün İpucu Olabilir
0

7 Eylül’de Astralis, rastgele görünen “17.09.2020″ başlığıyla gizemli bir resmi tweetledi. Tweet, 17 Eylül’de gerçekleşmek üzere olan ilginç bir şeye işaret ediyor gibi görünüyor, ancak resmin kendisi herhangi bir anlam ifade etmiyordu. Bununla birlikte, muamma resme daha yakından bakıldığında biraz açığa çıkıyor.

Resme daha yakından bakıldığında, kırmızı ışığa yakın, sağa doğru duran bir adamın soluk bir silueti görülüyor. Görüntünün parlaklığını artırdığınızda siluet daha da belirgin hale gelir.

Danimarka takımın tweet’in ne hakkında olduğuna dair tek bir söz söylememiş olsa da hayranlar, gizemli tweet’in ima edebileceği her türlü olasılığı şimdiden tahmin etmeye başladı.

Taraftarlar arasında en popüler spekülasyon, tweet’in Andreas “Xyp9x” Højsleth‘in rekabetçi Counter-Strike’dan uzun bir aradan sonra takıma geri döndüğünü göstermesidir. Pek çok hayrana göre, silüet Xyp9x’in soluk bir izlenimine benziyor.

Spekülasyonlar, Xyp9x‘in Heroic‘i tebrik eden bir tweet’i “Hala devam ediyorken keyfini çıkarın” yorumuyla daha da alevlendirdi.

24 yaşındaki profesyonel, Mayıs sonundan bu yana rekabet ortamından uzak duruyor. Astralis hayranları için onu üç aydan uzun bir aradan sonra tekrar iş başında görmek kesinlikle bir zevk olacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments