1. Anasayfa
  2. VALORANT

Heretics’in Yeni Valorant Kadrosunda pAura Olmayabilir

Heretics’in Yeni Valorant Kadrosunda pAura Olmayabilir
0

Başarılı İspanyol organizasyonu Team Heretics, valorant kadrosunu geçtiğimiz ekim ayında duyurmuştu. Kadrosunu G2 ve Liquid gibi takımlara nazaran daha geç duyuran Heretics, adını daha sonra sıkça duyurmuştu. İlk resmi turnuva olan First Strike Avrupa’yı kazanarak büyük sürpriz yapan ekip Masters 1’de de final oynamıştı.

Heretics, çoğunlukla 6 kişilik kadrosuyla mücadele ediyordu. Bu anlamda Avrupa’da ilk olan ekipte daha sonra ise niesoW, ailesel sebeplerden dolayı Valorant’a ara verdiğini açıklamıştı. Tekrar 5 kişilik kadrosuyla mücadele etmeye devam eden Heretics, EMEA elemelerine gidemeyerek büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Son dönemdeki kötü gidişattan sonra transfer söylentileri de pAura’lı Heretics için de artmaya başladı. İlk olarak, neLendirekt’e göre AvovA ve nukkye G2 Esports ile anlaşmak üzereydi. Ayrıca ardiis ve paTiTek‘in de Heretics’e transfer olması gündemdeydi. Arran Spake’ın bugün yaptığı habere göre de Heretics yeni kadro oluşumunda eski takımından sadece LoWel‘i kadrosunda bulunduracak.

Habere göre temsilcimiz pAura Heretics’in yeni kadrosunda bulunmuyor. Temsilcimizin yeni durağının neresi olacağı ise merak konusu.

Arran Spake’ın transfer haberleriyle olması pAura’sız muhtemel Heretics kadrosu şu şekilde:
  • poland flag Patryk “paTiTek” Fabrowski
  • lithuania flag Ardis “ardiis” Svarenieks
  • spain flag Christian “lowel” Antoran
  • czech republic flag Ondřej “MONSTEERR” Petrů
  • germany flag Felix “al0rante” Brandl

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments