1. Anasayfa
  2. LoL

IW, Nağmalup MAD’i Devirdi!

IW, Nağmalup MAD’i Devirdi!
2

Turnuvada henüz galibiyet alamayan IW ve gruptan çıkma şansımızı zora soktuğumuz A Grubu‘nda, grup aşamasının son gününe güzel bir başlangıç yaptık. Grup aşamasının son gününde ilk rakibimiz Armut‘lu MAD Lions oldu.

LEC Güz Mevsimi şampiyonu olan başarılı Türk üst koridor oyuncusu İrfan Berk “Armut” Tükek’in forma giydiği MAD Lions grupta çıktığı üç maçın üçünü de kazandı. İlk karşılaşmasında MAD Lions karşısında kötü bir performans sergilemeyen fastPay Wildcats, bu maçı mağlubiyetle kapatmıştı. Grupta henüz galibiyetimiz yokken bizim için kader günü olan grup aşamasının son gününe giriş yaptık.

İlk kanı alarak başladığımız karşılaşmanın orta oyununa kadar rakibimiz baskılı oynarken, rakibimizin hamlelerine güzel karşılıklar verdik. Çıktığımız hiçbir takım savaşını kaybetmememiz bize üstünlük sağladı. Bu üstünlüğü, aldığımız iki ejder ve bir baronla taçlandırarak maçta galibiyete ulaşan taraf olduk. Maçta bütün oyuncularımız ekstra performans sergilerken karşılaşmanın oyuncusu Kai’Sa performansıyla galibiyette büyük payı bulunan Anıl “HolyPhoenix” Işık oldu.

Bu galibiyetle gruba tutunduk ve grupta çıkma yönünde olan umutlarımızı arttırdık. Her ne kadar LEC şampiyonunu ve grup liderini yenmiş olsak da gruptan çıkma ihtimalimiz maalesef hem bizim kalan maçları kazanmamıza hem de rakiplerimizin diğer maçlardaki durumuna kalıyor.

Ama neden olmasın? Haydi çocuklar, haydi IW fastPay Wildcats. Sizlere güveniyoruz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
haydar
haydar
2 yıl önce

keşke bide hangi oyun diye bahsetseniz

eyuphn
eyuphn
2 yıl önce
Yanıtla  haydar

LoL