1. Anasayfa
  2. LoL

LCS, Kripto Para Borsası FTX İle Ortaklık İmzaladı!

LCS, Kripto Para Borsası FTX İle Ortaklık İmzaladı!
0

League of Legends Kuzey Amerika ligi olan League Championship Series, ünlü kripto para borsası olan FTX ile ortaklık imzaladı. 7 yıllık süre için imzalanan ortaklığa göre FTX, ligde en çok gelişim gösteren oyuncu (Most Improved Player) ödülünü verecek ve oynanan karşılaşmalarda takımların altın durumlarının altında karşımıza çıkacak.

LCS FTX

Bu imzalanan ortaklık, Riot Games‘in bir espor ligi için imzaladığı en büyük sponsorluk anlaşması olarak kayıtlara geçti.

TSM FTX?

Hong Kong merkezli bir kripto para borsası olan FTX‘i, Haziran ayında TSM ile imzaladığı sponsorluk anlaşması sebebiyle yakından tanıyoruz. İmzalanan anlaşmaya göre FTX, TSM’in isim hakkını 10 yıllığına rekor bir ücretle satın almıştı.

https://www.esporgazetesi.com/tsm-rekor-bir-ucretle-sponsorluk-imzaladi/

Fakat Riot Games‘in Kuzey Amerika’da (LCS, VALORANT); yetişkinlere yönelik eğlence endüstrisi, kumar, bahis ve kripto para şirketleri ile olan sponsorluklar için getirdiği yasaktan dolayı TSM, Riot Games’in düzenlediği resmi hiçbir organizasyonda TSM FTX ismini kullanamamıştı. LCS ile FTX arasında imzalanan bu ortaklık ile kripto para şirketleri ve Riot Games arasındaki buzlar erimiş gibi gözüküyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de TSM’in, Riot Games’in bundan sonraki organizasyonlarında TSM FTX ismini kullanabileceği öngörülüyor.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments